Renata C

Mooi hotel met rustige ligging toch ideaal vóór fijne uitstapjes uitstapjes

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin
3,0 van 5 bollen19 mei 2024 beoordeeld
De inkom en lobby ogen recent vernieuwd. De buitenkant en domein is toe aan vernieuwing/upgrading.
De kamer en badkamer waren mooi en ruim. Het terras mocht wel een upgrading gebruiken. Het bed was zalig. De kamers worden niet automatisch iedere dag gekuisd, enkel bij aanvraag.
Fijne sauna en zwembad, enkel 3 ligbedjes.
Het ontbijt was super en veel keuze. De 2e ochtend helaas de helft minder aanbod.
Veel vriendelijke studenten aan het werk.
Bij het uitchecken klopte de rekening niet, dit werd zonder probleem aangepast.
Veel honden, maar geen probleem voor ons.
Tip geen parking op voorhand boeken is duurder dan daar rechtstreeks.
Wij zouden er zeker terugkeren.
Datum van verblijf: mei 2024
Kamertip: Parking ter plekke betalen is goedkoper.
4,0 van 5 bollenKamers
      Exterior
      3.6 km van Grand Hotel Ter Duin
      Meer hotels in Burgh-Haamstede bekijken
      Beoordeeld op 22 april 2024

Wij bezochten dit hotel voor één nacht, samen met vrienden. Een hotel, leuke bouw, op loopafstand van het strand. Parkeren kost 9 euro. Ontvangst bij de receptie was wat koel, afstandelijk. De kamer was ruim met een klein balkonnetje. Goede wifi. Een Nespresso apparaat met cups, waterkoker en een koelkastje. ruime douche met twee wastafels en ruimte om toiletspullen kwijt te kunnen. Geen douchemutsje of andere losse toiletartikelen. De boxsprings rolden snel uitelkaar, dus tegen elkaar aanliggen was niet mogelijk. Heerlijke zachte lakens. Ook gedineerd in het hotel. Geen grote kaart, maar prima om uit te kiezen, ook vegetarisch. Ook de bediening hier was wat bijzonder, erg zakelijk.

De lobby was leuk ingericht met heerlijke zitjes. De tafeltjes konden wel een schoonmaakbeurt gebruiken.

Het ontbijt 's morgens was heerlijk en uitgebreid. Ook hier was het niet schoon, er lagen onder de tafels kruimels van de avond er voor.

Opvallend waren de vele honden die het hotel met hun eigenaars bezochten. Die aten in de lobby, samen hun viervoeter.

Kamertip: Als je niet van honden houdt bezoek dit hotel dan niet.
      Datum van verblijf: april 2024
      Beoordeeld op 21 april 2024

Mooie grote kamer, fijn bed en fijne ruime badkamer, verder geen informatie over het hotel op de kamer, correct reagerend maar onaardig en onpersoonlijk personeel aan de receptie, op 1 jongen na, die was aardig en behulpzaam, na de vraag aan het personeel waar we heen moesten naar het zwembad moesten we maar aansluiten in de lange rij bij de receptie, dit nog nooit meegemaakt, bij het afrekenen werd ook niet gevraagd of we het naar onze zin hebben gehad, en geen excuses na het ontvangen van een rekening van andere gasten, personeel heeft nog veel te leren op het gebied van gastvrijheid.

Datum van verblijf: april 2024
      Beoordeeld op 27 maart 2024 via mobiele applicatie

Mooie grote kamer onze vrienden hadden een klein terrasje wij niet dat was spijtig, maar mooie grote badkamer, veel kasten koffiezetapparaat en waterkoker met thee en koffie, dat was super,het ontbijt was super goed en uitgebreid, grote Parking aanwezig, personeel was vriendelijk, wel bij aankomst vroegen wij voor badjassen en handdoeken voor de welness maar waren geen van bijde beschikbaar dat voor zo een hotel met zoveel gasten is dit wel een minpunt en aan het binnenzwembad ook te weinig ligstoelen ,avondeten was ook super lekker, een aanrader ,mvg.nancy

Beoordeeld op 18 maart 2024 via mobiele applicatie

Wij komen hier al jaren.
      Blijft een fijne plek.
      Mede door de inzet van de medewerkers is het hotel flink vooruit gegaan.

Fijne lobby, goed restaurant, zeer uitgebreid ontbijt en royale kamers.
      Zeer vriendelijk personeel wat je een warm welkom geeft!

Beoordeeld op 17 maart 2024

Dit, wat ouder hotel zou misschien op hun site kunnen zetten dat hondenbezitters welkom zijn.
      Persoonlijk vinden wij het onhygiënisch en hadden dit bij dit hotel zeker niet verwacht.
      De lobby en restaurant hebben een chique uitstraling.
      Wij hadden een luxe kamer, maar deze was niet sfeervol. De kamer was wel heel groot, had een bank (slaap?). tafeltje en stoel. Verder was er een koelkastje en koffie- en thee faciliteit.
      Je kunt wel zelf aangeven of de kamer schoon gemaakt moet worden.
      Het eten vonden wij goed en mooi geserveerd, maar wel aan de prijzige kant. De keus van de kaart is beperkt en je moet voor een salade en friet extra betalen.
      Het ontbijt is verder uitgebreid.
      Het hotel is niet rolstoeltoegankelijk want je moet 3 trappen af (ongeveer 20 treden) om bij de ingang te komen.