Sander S
Gendt, Nederland

Mooi park, ruime huisjes

Beoordeling van 'T Hof Van Haamstede
4,0 van 5 bollen19 apr 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Dit park heeft een mooie ligging, vlakbij het centrum. Naast natuur.
De huisjes zien er erg netjes uit aan de buitenkant. Van binnen is het sanitair prima. Echter is de keuken aan een opknapbeurt toe, dan heb ik het over de kastjes voornamelijk.
Ons huisje was redelijk schoon in het algemeen. Alleen de oven is door de vorige gebruikers vies achter gelaten.

De tuin is ruim te noemen, kun je goed zitten, ook beschut indien je dat wil.
De ruimte om tijdelijk je auto neer te zetten voor het laden en lossen houdt niet over, en dan hebben wij nog niet eens een grote auto. Dit verschilt wel per huisje.

Er is een kleine speeltuin op het park, handig voor de kleintjes.
Datum van verblijf: april 2021
    Exterior
    3.5 km van 'T Hof Van Haamstede
    Meer hotels in Burgh-Haamstede bekijken
    Beoordeeld op 17 juni 2019 via mobiele applicatie

Zojuist terug van een verblijf van een kleine week op bungalow park ' t Hof van Haamstede.Het park ligt schitterend,niet ver van zee en op loopafstand van Burgh Haamstede wat een leuk dorpje is met alle faciliteiten en niet zo toeristisch als Renesse.
    We hadden een vrijstaand 6 persoons huisje. Het ligt prachtig met een mooi tuintje met veel privacy en een schitterend uitzicht. Wat jammer was dat het er een beetje op lijkt dat de gewende hoogstaande kwaliteit die wij als Landal-klanten gewend zijn begint terug te lopen. De keuken was bijvoorbeeld niet goed gepoetst en zag er "smoezelig" uit. Ook het interieur van het huisje kan wel weer eens een opknapbeurt krijgen,daar bedoel ik mee ,nieuwe meubels,opnieuw schilderen.De buitenkant en tuin zag er pico bello uit .maar mijn opmerkingen gaan dus over het interieur van het pand.Verder alle lof voor de ontvangst en uitchecken. We hebben een heerlijke vakantie gehad.Ik hoop dat Landal deze kritiek ter harte neemt en het kwaliteitsniveau gehandhaaft blijft zoals we dit gewend zijn van Landal.Ik heb mijn kritiekpunten overigens ook al kenbaar gemaakt op de eigen site van Landal.

Datum van verblijf: juni 2019
    Beoordeeld op 29 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wij verbleven in de residentie van hof van Haamstede. Het zijn vrij gezellige huisjes die alles hebben wat je nodig hebt op vakantie. De levering van broodjes is heel handig. Wij vonden het een leuk verblijf!

Datum van verblijf: oktober 2018
    Beoordeeld op 6 november 2017 via mobiele applicatie

Landal parken, dringen aan onderhoud toe.
    Zeer slechte matrassen. Een poot die onder het bed afbreekt.
    Huizen zien er van buiten redelijk uit maar interieur dringen aan vervanging toe.
    Gelukkig mooie omgeving die veel goed maakt.

Datum van verblijf: november 2017
    Beoordeeld op 4 juli 2017 via mobiele applicatie

Park ziet er goed verzorgd uit. Pittoreske huisjes en rustige straatjes die auto vrij zijn. Alleen uitladen bij de huisjes en dan moeten de auto's naar de algemene parkeerplaats vooraan in het park. Veel huisjes zijn particulier. Park is mooi aangelegd. Er ligt een mooi meertje en daarnaast twee verwarmde buiten zwembaden. Een voor de kleintjes en een tot 1,40 meter diep. Tevens een ligweide bij het zwembad met mooie ligbedden. Naast zwembad een speeltuin met klimtoestel schommels, voetbalveldje en basketbalpaal.
    Ontbijtservice is mogelijk. Er ligt een receptie maar geen mini supermarkt. Hiervoor moet je naar naastgelegen Landal park.
    Huisjes zijn mooi en groot met ruime tuin. Leuk ingericht met goede materialen. Op keuken en badkamer na was huisje vrije recent gerenoveerd. Geen klachten over het huis of zaken die ontbreken. Ligging was perfect. Huisje en park grenzen aan duingebied waar je mooi kunt wandelen.

Datum van verblijf: juli 2017
    Beoordeeld op 27 mei 2017

Mooi aangelegd park direct achter de duinen met mooie wandelgebieden. In de omgeving van het park kun je mooie wandelingen maken in het uitgestrekte natuurgebied. De ligging is geweldig. Bij de receptie is een sporthal waar we hebben bowling en midgetgolf hebben gedaan.
    We hadden een 6 persoons deluxe (DL) huis voor een week. De beneden verdieping was ruim met grote woonkamer maar het luxe was me niet duidelijk behalve dan dat er een kleine sauna was op de eerste verdieping. De inrichting was tamelijk eenvoudig ook wat betreft de slaapkamers die trouwens vrij klein waren. Er was te weinig kastruimte in de slaapkamers waardoor we de kleding maar voor een deel in de koffers lieten zitten. De keuken was ook vrij klein en eenvoudig ingericht. Hetzelfde voor de badkamer: vrij klein met standaard inrichting en alleen een douche in bad. Van een luxe huis mag je meer verwachten, vind ik.

Datum van verblijf: mei 2017