Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!!”
Beoordeling van Amuse Breskens

Amuse Breskens
Geclassificeerd als nr. 2 van 48 Restaurants in Breskens
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 10 - € 36
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: In het hart van Breskens vindt u A-muse, een sfeervol restaurant waar lekker eten en gastvrijheid voorop staan. De uitgebreide menukaart met wisselende suggesties biedt voor ieder wat wils. Ambachtelijk, vers en vooral erg lekker, Dat zijn de de kenmerken van onze keuken.
27 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in een rustige en ongedwongen sfeer. Uitgebreide wijnkaart en goede vriendelijke bediening. Zeker een bezoek waard als je in Breskens bent.

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank Freedom37844539918
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (349)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 350 beoordelingen

13 februari 2024 beoordeeld

Erg verzorgd ; heerlijke vissoep en Thaise curry Jammer dat de frietjes bij de tarbot wat droog waren. De vriendelijke bediening compenseerde dit.

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank veerlevlaanderen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
5 februari 2024 beoordeeld

We zijn niet meer zo enthousiast over dit restaurant. Wij hebben enkele jaren geleden een bouillabaisse gegeten, en vorig jaar, dat was dag en nacht verschil, je zou niet zeggen dat het hetzelfde gerecht is, veel minder gevuld voor meer geld. We zijn hier vorige week nog eens terug komen eten. Om te beginnen kregen de tafels rondom ons een amuse, dit hebben wij niet gekregen. We vonden de bediening nogal stijf, niet echt hartelijk, ik had het idee dat ze dit meer waren naar mensen die ze kennen. Het hoofdgerecht gamba's viel tegen, de meeste waren vrij zacht waardoor ze heel moeilijk te pellen waren, en ze hadden allemaal nog een vuil darmkanaal. We zullen het zeker nog eens een kans geven en ik hoop dat we dan wel weer tevreden zijn, en dan zal ik ook zeker een nieuwe review schrijven ;)

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank EmmanuelleVanderLans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 januari 2024 beoordeeld

HET ETEN WAS HEERLIJK TOP.BEDIENING TOP.
GEZELLIG EN SFEERVOL RESTAURANT.
GOEDE WIJNEN.Wij komen vast en zeker terug

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Kees d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 januari 2024 beoordeeld

Wij waren met ons gezin. 1 kind van 5 en 1 van 7 maanden.

Eten was goed. Helaas wel een stuk plastic gevonden in de carpaccio. Maar omdat wij met een baby waren was het wat vroeg voor diner. 1700 uur. Het personeel ging aan de tafel achter ons ook zitten om te dineren. Erg amateuristisch als je klanten hebt. Dit was zeer onbeschoft, half onderuitgezakt en luidruchtig. Waarna ze ook nog eens het enigste personeelslid(zeer jonge dame) die wel aan het werk was, zwart maakten wederom waar gasten bij zijn.

Je bent zo goed als je slechtste tafel ook als dit er maar 1 is. Dit was een hele slechte tafel!

Wij komen niet terug.

Datum van bezoek: januari 2024
3  Bedank Jordy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Amuse Breskens bekeken, bekeken ook

 

In Amuse Breskens geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.