Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“vers en puur”
Beoordeling van Spetters

Spetters
Geclassificeerd als nr. 1 van 38 Restaurants in Breskens
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld

Gelegen aan de haven van Breskens; met een mooi uitzicht en waar de ziltigheid je tegemoet komt. Geluncht en we hebben de fruit de mer genomen van schaal- en schelpdieren. Dat wil zeggen langoustines, krab, kreeft en garnalen. Er zat aan begeleiding niet zo heel veel bij (een tweetal sausjes), maar dat was genoeg. Uiteraard waren de schelpdieren vers en goed bereid. De kreeft was ook mooi mals.
De bediening was OK.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank puja1319
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (248)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

18 - 22 van 248 beoordelingen

1 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke plek om culinair verwend te worden. Origineel, vernieuwend, ingrediënten die een perfecte match zijn, vers, en - vooral - tongstrelend.
Geen “overdreven frisse zuurtjes en dito aanverwanten” waarmee sommige sterrenchefs om de oren slaan.

Gerechten die zowel in de mond als in gedachten blijven hangen.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Dymph W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een culinaire ervaring in een fantastisch kader.
De 7 gangen lunch genomen. Echt TOP!
Zeer sympathieke bediening.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 651jurgenj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld

Je werd hier als een echte klant behandeld. Vriendelijk welkom geheten en naar je tafel gebracht. Vervolgens genoten van smakelijke, kleine gerechten en het hoofdgerecht. dit alles met bijpassend wijnarrangement. Bij ieder gerecht een andere wijn en volledige informatie over de wijnen en gerechten. Lekker en voldoende gegeten, een echte aanrader.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Rogerg_11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2018 beoordeeld

Meer gangen menu (vis) met bongo bon: Gewoon culinair top. Vriendelijk personeel en aan het venster mooi zicht op de jachthaven. Voor herhaling vatbaar. Hielden bovendien rekening met een lactose intolerantie als je het vooraf meldt.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hugo L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Spetters bekeken, bekeken ook

 

In Spetters geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding