Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Pauline St
Stockholm, Zweden

Wij komen graag weer terug!

4,0 van 5 bollen2 mrt 2024 beoordeeld
Wij komen altijd graag weer terug bij Leonardo Vinkeveen omdat het gewoon een heel fijn hotel is. Het design van de kamers is fantastisch en de bedden liggen heerlijk. Enige nadeel van de 1 persoonsbedden is dat de toppers wat verschuiven.
Het hotel is goed te bereiken omdat het pal aan de snelweg ligt en er is voldoende parkeergelegenheid. Als je op het terras zit aan het water ben je helemaal “weg van de snelweg”, alles is zo sfeervol ingericht! De bediening is vriendelijk en de service is heel erg goed. Nadeel vinden we wel de luidruchtigheid van de bezoekers van de horeca s’avonds op de parkeerplaats en van de auto’s. Aan de andere kant is het ook prettig dat The Harbour Club in het pand zit waardoor je een hapje en drankje kunt doen.
Datum van verblijf: maart 2024
Kamertip: Vraag om een rustige kamer. Prima ontbijt met veel keuze. Goede bedden. Veel parkeergelegenheid....
Reistype: Bezocht met een partner
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
0.9 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Gratis wifi
Gratis parkeren
Studio met panorama uitzicht
Word beloond met One Key
  • Priceline
  • Booking.com
  • eDreams
1.8 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Gratis parkeren
sweet dreams in nr 2
    0.9 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • Agoda.com
    3.3 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
    Jachthaven| Motel Börger
    • Agoda.com
    • Vio.com
    3.4 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Dining room
      1.8 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      • Priceline
      • eDreams
      • Agoda.com
      4.1 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
      Gratis wifi
      Restaurant
        3.9 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
        Aug AF
        Word beloond met One Key
        • Hotels.com
        • ZenHotels.com
          € 107
        • Booking.com
        7.3 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
        Gratis wifi
        Gratis parkeren
        € 92
        • Expedia.com
          € 101
        • Agoda.com
          € 81
        • Priceline
          € 86
        0.0 km van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
        Gratis wifi
        Restaurant
        Meer hotels in Vinkeveen bekijken
        Beoordelingen (650)
        Beoordelingen filteren
        650 resultaten
        Waardering van reizigers
        295
        223
        71
        33
        28
        Type reiziger
        Tijd van het jaar
        TaalAlle talen
        Meer talen
        Waardering van reizigers
        295
        223
        71
        33
        28
        Bekijk wat reizigers erover zeggen:
        Geselecteerde filters
        Filteren
        Lijst wordt bijgewerkt...
        9 - 14 van 650 beoordelingen
        Beoordeeld op 26 februari 2024

        Het hotel zit op een fijne locatie aan het water. Je bent zo in Utrecht en zo in Amsterdam. Fijne, snelle ontvangst tijdens de check in en brandschone en sfeervolle kamers. Lekkere nespresso, grote badkamer en precies zoals de kamers eruit zagen online.

        Datum van verblijf: februari 2024
        Reistype: Reisde met een partner
        Bedank Alicia H
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 30 november 2023

        Een nachtje in Leonardo hotel Vinkeveen is de moeite zeker waard! Prachtig hotel, schone kamers, leuk welkomstpresentje en vriendelijk personeel! Een etentje in de harbour club kan natuurlijk niet ontbreken, heerlijk eten en top service. Aanrader!

        Datum van verblijf: november 2023
        Reistype: Reisde voor zaken
        Bedank Aeloine C
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 26 oktober 2023

        Fijne hotel met goeie ruime kamers, schone ruimtes en een comfortabele sfeer. De kamers hebben een ruime oppervlakte met een juiste verdeling. Een vrij groot bed met een schone badkamer met alle opties

        Datum van verblijf: oktober 2023
        • Reistype: Reisde met een partner
          • Prijs/kwaliteit
          • Locatie
          • Service
        Bedank Mayuran S
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Arjan de Ridder, General Manager van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2023

        Beste Mayuran S,

        Bedankt voor je lovende 5 sterren beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

        Met vriendelijke groet,

        Team Leonardo hotel Vinkeveen

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Beoordeeld op 29 september 2023

        Zeer schone kamers, heerlijke bedden en een luxe uitstraling. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Mooie locatie en direct naast de snelweg, maar hier heb je verder geen last van. Leuk als je een weekendje Amsterdam wilt plannen, maar niet in het drukke centrum wilt verblijven.

        Datum van verblijf: september 2023
        • Reistype: Reisde met familie
          • Prijs/kwaliteit
          • Locatie
          • Service
        Bedank Aletta S
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Arjan de Ridder, General Manager van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2023

        Beste Aletta,

        Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Leonardo Hotel Vinkeveen erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

        Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

        Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

        Met vriendelijke groet,
        Liliana
        Team Leonardo Hotel Vinkeveen

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Beoordeeld op 23 augustus 2023

        De kamers van het hotel zijn redelijk, de topper van het bed is een beetje zacht. Maar de keuken is ver beneden alle standaard. De frietjes zijn drie keer overbakken. en hebben niet staan uitlekken. Wat zij een verse steak noemen komt uit de verpakking en wordt dan klaar gemaakt.
        Controleer de rekening ook goed want het komt voor dat er dingen op staan die je niet hebt gehad.

        Kamertip: Verblijf hier zo kort mogelijk en ga ergens anders eten. De prijs en kwaliteit komen zeker niet overeen.
        Datum van verblijf: augustus 2023
        • Reistype: Reisde alleen
          • Prijs/kwaliteit
          • Locatie
          • Service
        Bedank Goedhart74
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Arjan de Ridder, General Manager van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2023

        Beste Jurjen,

        Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het geven van jouw feedback. Ik had graag gezien dat je een betere ervaring had gehad. Van dit soort feedback kunnen wij desondanks enorm veel leren om onszelf te verbeteren. Wij werken er hard aan om onze gasten een fantastische ervaring te bezorgen, maar in dit geval zijn wij blijkbaar tekort geschoten. Wij hopen dat je ons alsnog een kans zou willen geven om je vertrouwen terug te winnen. Ik kan je garanderen dat wij dan ons uiterste best zullen doen om je een fantastische ervaring te geven waar veel van onze gasten ondertussen van zijn gaan houden.

        Met vriendelijke groet,
        Liliana
        Team Leonardo Hotel Vinkeveen

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Meer beoordelingen bekijken