Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slechte bediening matige kwaliteit.”
Beoordeling van Brasserie Olivier

Brasserie Olivier
Geclassificeerd als nr. 11 van 17 Restaurants in Bilthoven
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 15
Gegevens restaurant
28 augustus 2020 beoordeeld

Vanmiddag voor het eerst sinds jaren weer eens broodje bij Olivier gaan eten. Helaas wat een teleurstelling. De bestelling wordt deels geleverd, bij navraag alsnog. Willen we nog wat bestellen, nergens personeel op het terras te zien. Geven wij aan dat wij niet tevreden zijn, over de kwaliteit en vooral de bediening, krijgen wij als antwoord: u bent niet de enige! Bedankt manager 1 voor de klantvriendelijkheid.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Service
    • Eten
Bedank Eugenie Q
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (10)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 10 beoordelingen

16 juli 2020 beoordeeld

De broodjes zijn hier echt de moeite waard. Wij hadden een ciabatta met tonijnsalade en een met humus en gegrilde groenten. Allemaal even smakelijk en verfijnd. Broodjes heerlijk kort in de oven geweest. Een prima maaltijd (stevige portie dus ook).

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank J N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Nu 2 maal geweest, maar een matige lunch met matige bediening. Teleurstellend voor z’on prachtige locatie.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank reizen1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prettige lunchgelegenheid, ruime keus, vriendelijke bediening. Kan vrij vol zijn. Parkeren redelijk dichtbij, soms voor de deur.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank geertb423
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaak is mooi ingericht, heel smaakvol, mooi uitzicht, mooie schone ruime toiletten.

Heb in eerste instantie een ‘twaalfuurtje quiche’ besteld (soepje, quiche, salade), maar helaas was deze al op. Toen een club sandwich zalm besteld, toen die gebracht werd zag deze er anders uit dan ik normaal gewend ben; geen sandwiches die in driehoekjes zijn gesneden, maar een ciabatta bol met zalm, wat salade, ei met een grote saté prikker door het midden, verder was het bord leeg, geen garnering en dat voor €9,50. Als toetje de brownie met slagroom en ijs besteld, kreeg ik eerst alleen de brownie zonder ijs en slagroom, dit aangegeven. Aan het eind hebben we 2 keer om de rekening moeten vragen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Barbara25574
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Olivier bekeken, bekeken ook

Bilthoven, Utrecht Province
Bilthoven, Utrecht Province
 
Bilthoven, Utrecht Province
Bilthoven, Utrecht Province
 

In Brasserie Olivier geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding