Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten, sfeer minder ”
Beoordeling van Bistro Puur

Bistro Puur
Reserveer een tafel
2
di 19-1
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 42 Restaurants in Oldenzaal
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans, Italiaans
Gegevens restaurant
28 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was zeer goed. De sfeer in het restaurant liet echter de wensen over, geen gezelligheid of warmte. Daarnaast liggen de prijzen hoog voor een bistro.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank EDMJansen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (115)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 115 beoordelingen

17 september 2020 beoordeeld

We werden ontvangen door een zeer aardige jongen die alleen het hele restaurant heel goed onder controle had en iedereen op een hele leuke manier benaderde. Het eten was prima in orde, geen flauwekul maar gewoon lekker eten waar je niet lang op hoefde te wachten. Verder was de prijs heel redelijk voor hetgeen je kreeg.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Paul N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De gerechten en de bij de aanbevolen wijnen waren lekker en goed en de bediening efficiënt. Jammer was dat we een tafeltje bij de deur hadden, met een een kant uitzicht op de herentoilet en aan de andere kant op opgeslagen meubilair en andere rommel onder de trap. Dus weinig van de ambiance kunnen genieten. Gelukkig hadden we fijn gezelschap.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Clementinev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk samen buiten gegeten. Vriendelijke ontvangst en bediening. Het etenswaar mooi opgemaakt en smaakte erg lekker. De kaasplank is één aanrader

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank djjonkers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zalige zomerse avond. Via onze b&b gereserveerd. We hadden geluk en konden op het terras zitten. Drie gangen menu. Geen haast. Perfect verzorgd. Dank jullie wel.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Karrempje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Puur bekeken, bekeken ook

 

In Bistro Puur geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.