Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uit eten”
Beoordeling van Eetcafé Ome Hans

Eetcafé Ome Hans
Geclassificeerd als nr. 20 van 49 Restaurants in Oldenzaal
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 39
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke gezellige tent waar je heerlijk kunt eten voor een eerlijke prijs.

Lekker buiten onder de heaters is het hier prima vertoeven. Het attente personeel maakt de beleving compleet.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 111jaapb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (18)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 18 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoeg keuze en vriendelijk geholpen. Wij hebben gekozen voor het struinersmenu wat er perfect uitzag. Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Veel horeca op dit plein maar dit is een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ingeping53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was goed, maar niet speciaal
De bediening daarentegen was lomp en ongeïnteresseerd
Heeft voor ons de avond wel een beetje verpest

Jammer dat men niet wil investeren in goed personeel

Datum van bezoek: juli 2019
2  Bedank Benoboer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kom er toch regelmatig. Je voelt je welkom door het attente personeel. Eten is altijd goed. Heerlijk mals vlees, precies goed gekruid. Ik blijf er komen.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Gonny O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2018 beoordeeld

goed uitgebalanceerde kaart, betaalbare prijzen, goede en vriendelijke bediening locatie op het Horecaplein in Oldenzaal

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lexs946
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafé Ome Hans bekeken, bekeken ook

Oldenzaal, Overijssel
Oldenzaal, Overijssel
 
Oldenzaal, Overijssel
 

In Eetcafé Ome Hans geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding