Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (189)
Beoordelingen filteren
189 resultaten
Waardering van reizigers
110
59
16
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
110
59
16
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 189 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2020 via mobiele applicatie

Op tv voorbij zien komen, geboekt en er van genoten. Prachtig gelegen, leuk en smaakvol ingericht, vogeltjes en huisjes overal. Goede wandelverbindingen. Zalig gegeten! Vriendelijk en gastvrij personeel. Ontbijt op ludieke manier geserveerd: in een kratje aan tafel. We voelden ons echt welkom! Aanrader!

Datum van verblijf: juli 2020
Bedank amofens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2020

Arrangement voor 2 nachten met een avond een 3 gangen diner geboekt. Het hotel op een prachtige locatie aan de voet van de Holterberg is imposant en keurig netjes verbouwd. De kamers zijn wel een beetje gehorig maar wel comfortabel en schoon. Er is ook een heerlijk terras en een Bistro met tuin terras. Wij hebben genoten ondanks dat het weer iets minder was heerlijk gefietst

Datum van verblijf: juli 2020
Bedank Marcel-Lijnden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2020 via mobiele applicatie

Het eten is uitmuntend. Er staat een erg goede kok , chef in de keuken. De bediening is niet veel. Er wordt weinig geluisterd nasr je en wordt het niet gped doorgegeven aan de keuken.
De keuken is top

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bertineb2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2020

Heerlijk eten en zeer gastvrij, dat is zeker! Een heerlijke plek om te verblijven. Inrichting is prettig en warm, de mensen die er werken allemaal even vriendelijk en gastvrij.
Dus zoek je een plek waar je in een prachtige omgeving heerlijk tot rust kunt komen en ook nog eens voortreffelijk kunt eten; dit is ‘m!
Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Petra V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2020

Wat een heerlijk weekend. Locatie, eten, en de wandel- en fietsmogelijkheden vanuit het hotel zijn geweldig. Maar de gastvrijheid is gewoon opvallend. Voor het aanstaande bruidspaar was van de kamer echt een feestje gemaakt. En de anderhalvemetermaatregel hebben ze fantastisch opgelost. Hier komen we zeker een keer terug!

Datum van verblijf: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Brussen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken