“Fijne avond”

di 3-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Blokzijl
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Bij de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vindt u Restaurant Kaatje bij de Sluis. Restaurant Kaatje bij de Sluis is al 37 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat u verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen die we voor u ontdekt hebben.
11 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten via deal Vakantieveilingen. Vriendelijke en vlotte bediening. Interieur van de zaak wel wat sober en weinig speels. Wellicht logisch bij een dergelijke deal, maar voor elk glaasje water en uitbreiding van het menu moest meer dan de hoofdprijs betaald worden.

Datum van bezoek: november 2022

27 april 2023 beoordeeld

Topervaring. Heerlijk eten. Bediening gaf goed uitleg bij de gerechten en was vriendelijk. Veel aandacht voor smaak en presentatie. We nuttigden een 9 gangenmenu (amuses) dat we via Vakantieveilingen hadden geboekt en waar we niet de hoofdprijs voor hebben betaald. Ook de wijn was top. De prijs van de koffie met friandises is buitensporig (dat wisten we van tevoren), maar maakte de avond wel helemaal af!

Datum van bezoek: maart 2023
25 april 2023 beoordeeld

Prima gegeten in een prettige ambiance.
Overnachting en ontbijt ook prima.
Kortom: een hele mooie ervaring.

Datum van bezoek: april 2023
23 april 2023 beoordeeld

Heerlijk uitgebreid geluncht bij Kaatje bij de Sluis! Vriendelijk personeel. Alle gangen heel lekker! Koffie friandises behoorlijk aan de prijs, maar wel lekker

Datum van bezoek: april 2023
4 april 2023 beoordeeld

Voortreffelijk 9-gangen amuse-diner! Michelin-arrangement inclusief hotelovernachting en ontbijt in het hotel (zie Kaatjes Residence) Maar de bijkomende kosten achteraf vielen behoorlijk tegen: o.a. (kraan)water 2 personen € 12. Koffie na afloop voor 2 pers. € 30. Er werd nl. niet bijgezegd dat er ook (verrukkelijke) friandises bij zaten. De extra gangen (2 x eendenlever en 1 kaasplankje totaal € 38. Er zijn geen menukaarten of prijslijsten aanwezig dus dat is een verrassing achteraf.

Datum van bezoek: maart 2023

Reizigers die Hotel Restaurant Kaatje bij de Sluis bekeken, bekeken ook

In Hotel Restaurant Kaatje bij de Sluis geweest? Deel je ervaringen!