Jakeman061
Havelte, Nederland

Een prettig verblijf

Beoordeling van Kaatjes Residence
4,0 van 5 bollen9 aug 2020 beoordeeld
Wij zaten in kamer 11, een hoek kamer met uitzicht op enerzijds de brug en de doorlopende weg en aan de andere zijde de parkeerplaats van het hotel. Kamer 11 is een ruime kamer, die de indruk geeft schoon te zijn. De kamer heeft als pluspunt dat het was- en bad gedeelte gescheiden is van het toilet. Voor ons waren er toch een paar minpunten. Wij vinden het niet meer van deze tijd om in een bad te moeten staan om je te douchen. Ook een douchegordijn heeft onze voorkeur niet. Verder voldeed de airco niet. Wij verbleven in het hotel tijdens tropische temperaturen en hebben vrijwel niet geslapen omdat de airco niet voldoende koelde. Overigens zaten onze vrienden in een andere kamer waar de airco meer dan voldoende functioneerde. Het ontbijt was een streling voor de tong. Door de weersomstandigheden konden wij buiten aan het water ontbijten. Erg leuk om de pleziervaartuigen tijdens het ontbijt langs te zien varen. Helaas hebben wij een deel van het ontbijt laten staan vanwege de vele vliegen die op het beleg gingen zitten. Misschien is het plaatsen van een vliegenkap over het heerlijke beleg een idee. Echt, jammer dat we niet alles hebben geproefd want dat wat we hebben geproefd was heerlijk. Ondanks de kanttekeningen kijken wij met een tevreden gevoel terug op ons verblijf. I.h.k.v. Covid-19 is het misschien aan te raden om een grotere fles desinfectiemiddel neer te zetten die in het oog springt. Nu stonden er twee kleine flesjes waar je snel onbewust voorbij liep.

De residence heeft geen restaurant, maar behoort tot het gerenommeerde restaurant "Kaatje bij de sluis" Het hotel wordt daardoor vaak geboekt in combinatie met een reservering bij "Kaatje". Van een ontbijtbuffet is geen sprake, maar wanneer je een kamer boekt dan zit daar een ontbijt bestaande uit 15 verrassende, kleine biologische items veelal uit de omgeving aan gekoppeld. En dat natuurlijk op het niveau van het restaurant. Door Covid-19 was de ontvangst niet zo warm en persoonlijk. Wij nemen aan dat dit in het verleden anders is geweest. De tuin is prachtig en heerlijk om in te zitten, maar helaas geen bediening. Dus zaten we er een uur op een houtje te bijten. Mogelijk was dit ook het gevolg van Covid-19. Maar, het zou anders kunnen. Misschien een briefje hoe je iets te drinken kan bestellen.
Datum van verblijf: augustus 2020
4,0 van 5 bollenKamers
0.1 km van Kaatjes Residence
Prachtig uitzicht op de sluis
0.0 km van Kaatjes Residence
6.2 km van Kaatjes Residence
7.6 km van Kaatjes Residence
Meer hotels in Blokzijl bekijken
Beoordeeld op 9 februari 2020 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst, prima kamer maar wel jammer douche in bad, verder schoon en lekker thee en koffie op de kamer.
Minpunt is het overdadig ontbijt aan tafel geserveerd wordt met veel vlees en zalm dat niet werd genuttigd en dus verspilling want moet dan weggegooid. Veel beter is een buffet, je neemt wat je wil en de rest gaat weer in de koeling. Ook wel beetje jammer dat er geen cappuccino opwarmen melk in koffie kan worden besteld.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 8 januari 2020 via mobiele applicatie

Na een 9 gangen amusediner in het restaurant hebben we hier heerlijk geslapen. Een prima hotel met een luxe ontbijt. Enig minpunt was dat je moet douchen in bad. Dat is voor mensen van onze leeftijd geen genoegen, maar verder niets dan lof. Mooie combinatie met het restaurant.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 16 maart 2019 via mobiele applicatie

Overnachting inclusief ontbijt én diner bij Kaatje bij de Sluis. Kamer was voor mij alleen meer dan prima. Bij binnenkomst werd verteld dat het ontbijt de volgende morgen vanaf 08:30 uur zou zijn. ‘Dan moet ik deze overslaan’ was mijn mededeling. Vanwege een afspraak zou ik om 07:30 uur al weg moeten rijden. Hebben ze toch georganiseerd dat ik om 07:00 uur al kon ontbijten!!! DAN heb je service hoog in het vaandel staan!! #respect

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 22 december 2018 via mobiele applicatie

Blijven slapen na een diner bij Kaatje. Fantastische overnachting in een mooi pand, een heerlijk kamer met jacuzzi en prachtig uitzicht en bovenal, een bijzonder heerlijk bed!!

Bij het ontbijt ging de culinaire verwennerij verder waar deze ‘s avonds geëindigd was. Bijzonder en smaakvol ontbijt, en een ruime uitcheck-tijd.

Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 20 augustus 2018

Samen met 5gangenverrassingsmenu hier overnacht. Ruime kamer met geweldig uitzicht op de sluis. Mooie badkamer, toilet apart. Gordijnen hadden wat zwaarder gemogen. ‘s Morgens een bijzonder en uigebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijk en toegesijd personeel.

Kamertip: Kamer gelijk recht op de eerste etage (12?) heeft geweldig uitzicht.
Datum van verblijf: augustus 2018