Volledig restitueerbaar voor za 7 okt.
eDreams
Skyscanner.com
Agoda.com
Beoordeeld op 20 september 2020

knus gezellig restaurant met eigen hotel. eigenaar en overig personeel zeer vriendelijk en gastvrij. verzorgde kamers en in restaurant uitstekend eten tegen een redelijke prijs. mooi terras aan het water. omgeving mooie natuur om te fietsen.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 6 juni 2020

Wij waren voor 1 nachtje in Hotel Geertien om de omgeving richting Giethoorn te verkennen. Vriendelijk personeel en HEERLIJK gegeten. Alles werkte deze dag mee, heerlijk zonnetje, zodat we gezellig op het terras aan het water konden eten. Ook het ontbijt was uitstekend. Onze kamer was prima van alle gemakken voorzien. We misten alleen een fohn en dat werd gelijk opgelost. Kortom, zeer aan te bevelen.

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 16 december 2019

Verrassend leuk hotel en schilderachtig café met restaurant. Kamer was heel netjes, badkamer modern en proper. En smorgens een uitgebreid ontbijt. Prima in orde daar in Muggenbeet.

Beoordeeld op 10 juli 2019

We zijn goed bediend door heel erg vriendelijk personeel en hebben de specials van de dag genomen .
Ontzettend verrast over hoe verfijnt en hoe lekker het was
seizoensgebonden bijgerechten sn goede koffie na
Top!

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 6 juli 2019 via mobiele applicatie

De rit ernaartoe doet je afvragen waar je naartoe gaat. Dan ineens een drukte van jewelste. Mooi terras, mooi uitzicht, vriendelijke bediening en ook nog heerlijk eten. Kortom een aanrader. Ik denk wel dat binnen de entourage wat minder zal worden ervaren. Maar het was lekker weer dus niet zeuren.

Datum van verblijf: juli 2019