Agoda.comUS$ 87
eDreamsUS$ 87
Vio.comUS$ 87
Beoordeeld op 10 juli 2018 via mobiele applicatie

Super mooi terras aan het water. Leuke bar en restaurant. Kamers goed formaat echter niet goed schoongemaakt; stoffig en vlekkerig. bed prima. hor voor het raam. Gegeten in de bar; redelijke keuken. bediening zeer aardig.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 7 april 2018 via mobiele applicatie

Lekker gegeten, 4 gangen menu met vis en vlees. Hoofdgerecht: rib eye was heerlijk mals! Top! Gezellige en ongedwongen sfeer. Bediening was erg vriendelijk.Vooraf nog even op het buitenterras aan het water gezeten. Prachtige locatie.

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 9 maart 2018 via mobiele applicatie

Nabij het natuurreservaat de weerribben
Genoten van het heerlijke diner
Zeer attent personeel en het restaurant is erg knus
Zeer zeker de moeite waard je komt hier erg tot rust

In een woord TOPPIE dus doen

Ger & Ria 🥂

Datum van verblijf: maart 2018
Beoordeeld op 18 oktober 2017

In een zeer mooi, rustig omgeving gelegen hotel.
Kamer is vrij eenvoudig, is ook een 3* hotel.
Qua ligging is het wel 5* waard. Vooral bij mooi weer, kan je bij hun terras, aan het water gelokaliseerd heerlijk vertoeven.

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 17 oktober 2017

Rustig, landelijk gelegen hotel - eetcafe. Kamers zijn schoon, redelijk ruim ingericht.
Alle benodigheden is aanwezig.
De eetcafe / restaurant is gezellig ingericht. Eten is goed. Vooral dd appetizer is appart.
Je krijg 9 muggebeet apetizer, met zeer verschillende smaak.

Datum van verblijf: oktober 2017