Beoordeeld op 9 november 2018 via mobiele applicatie

Mooi pand en ontvangst correct en hartelijk, dikke pluim bediening!
6 gangen verrassing alles zag er echt super mooi uit en de smaken waren zeker niet minder👍
Min punt het was allemaal wat gehaast en TE snel!
Het vertrek was weer net zo hartelijk en verzorgd.
Zeker aanrader👌

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 2 augustus 2018 via mobiele applicatie

Op onze rondreis door noord Nederland mocht een bezoek aan Kaatje niet ontbreken. Natuurlijk lieten wij ons verleiden met een extra gang (Canadese kreeft; wat mij betreft een van de lekkerste gerechtjes van het menu) en ook de gebakken ganzenlever sloegen wij niet af (maakte het gerecht van kwartel wel echt af)
Mooi zomermenu, heerlijke smaken, lekkere wijnen. Zeer vriendelijke bediening met een extra compliment voor het meisje van de bonbons. Het plezier dat zij had werkt aanstekelijk, evenals de vrolijkheid van de gastheer.
Terwijl we ons eerst nog verbaasde over de relatief goedkope menuprijs, begrepen we bij het betalen dat het concept dat Kaatje hanteert haar geen windeieren legt: ze eten je arm en drinken je rijk. Maar gelijk heeft ze! Mooie volle zaak en uiteindelijk is de prijs ook in verhouding tot de kwaliteit.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 24 juli 2018 via mobiele applicatie

Restaurant biedt een speciaal 5 gangenmenu aan via Groupon en dat was eenmalig en nooit meer dat we een aanbiedingsmenu via Groupon boeken ( was eerste keer)
Het past niet bij een Michelin-restaurant dat je én een onwaardige amuse, voorgerecht en nagerecht krijgt bij deze 3 gerechten heel duidelijk dat je een menu gepresenteerd krijgt zonder sterrenniveau en dat alles omdat ze de couvertprijs verlagen voor groupon. Gerecht 2 en 3 waren heel lekker en mooi. Schandelijk is dat ze constant extra willen verkopen; extra gang, meer wijn, wil je geen nagerecht maar kaas dan toeslag van maar liefst €14,50 en je hebt waterglas nog niet half leeg en zjoef bijgeschonken

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 30 juni 2018 via mobiele applicatie

Hoge kamer met prachtige designlamp. Zeer efficiënt ingedeeld. Prima bed en heerlijk geslapen. Bootjes varen onder je raam langs. Uitzicht op centrum Blokzijl en restaurant Kaatje bij de Sluis. Ontbijt bijzonder opgediend met verrassende onderdelen. Bediening uiterst vriendelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 24 november 2017

Het diner was heerlijk, jammer dat de friandises per stuk op de rekening staan.
De kamer in de Residance is gedateerd,staande in ligbad douchen en een plastic gordijn, het interieur is over de datum.
Het gourmand ontbijt was lekker en apart geserveerd.

Datum van verblijf: november 2017