“Lekker !!”

Auberge aan het Hof
Geclassificeerd als nr. 2 van 8 Restaurants in Blokzijl
Prijsklasse: US$ 29 - US$ 51
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Reserveringen
18 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker en gezellig! Ook heel vriendelijke bediening. Wij zijn er 2x geweest in 4 dagen tijd zegt genoeg .Een echte aanrader!!

Datum van bezoek: april 2023

15 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Die sfeervolle straatjes, het haventje: het perfecte decor voor dit restaurant, in een pittoresk steegje . In een oud schoolgebouw (waar het interieur binnen niets meer hieraan herinnert) zit nu dit mooi restaurant. Alles ademt de sfeer van “vroeger” . De ontvangst, inrichting, gastvrijheid, maar ook de keuken. En vooral op een sfeer- en smaakvolle wijze. We hebben er van genoten! Zo herinner ik mij mijn eerste “echte” diners buitenhuis. Niet stijf, maar beleefd en vriendelijk. Je bent gast, de gerechten zijn stuk voor stuk goed en ambachtelijk beleid. De wijnen passen er goed bij. De prijs is zeker niet bovenmatig voor het gebodene! En als je buiten komt, blijft de sfeer van vroeger je in de mooie kern van Blokzijl je nog even omringen! Prima adres!

Datum van bezoek: april 2023
30 november 2022 beoordeeld

Heerlijk gegeten in de sfeervolle private-dining- ruimte en daarna geslapen in een goed uitgeruste hotelkomer! Warme ontvangst en kundige bediening !

Datum van bezoek: november 2022
6 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustig en klassevol kader . Terug in de tijd-gevoel . Mooie kaart , aparte lekkere wijnen . Een bediening door de patron die me lang zal bijblijven.

Datum van bezoek: oktober 2022
17 augustus 2022 beoordeeld

Een mooi gezellig restaurant in het centrum van Blokzijl.
Een heerlijk diner gehad, heel vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: augustus 2022

Reizigers die Auberge aan het Hof bekeken, bekeken ook

In Auberge aan het Hof geweest? Deel je ervaringen!