Priceline
Agoda.com
Beoordeeld op 28 oktober 2022

Sober en simpel, vieze vitrage en badkamer. Bed prima voor 2 nachten
Erg gehorig, krakende vloeren. Geen bar dus ongezellig in de avonduren. Oudbollig en Duur voor wat je krijgt. Dit hotel is ongezellig en niet van deze tijd.

Kamertip: Veel te duur voor wat je krijgt. Het is vies en ongezellig.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 12 september 2022 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel. Schonen kamers met prima bedden, heerlijke douche en nespresso koffie machine. Ontbijt was van uitmuntende kwaliteit een overdaad aan keuze van verse producten. Zeer centraal gelegen in het dorp. Ruime parkeergelegenheid voor auto en fietsen.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 23 oktober 2021 via mobiele applicatie

De kamer is zwaar verouderd en matrassen zakken door. Door het hotel hing een geur van open riool. Vooral in onze kamer 27.

Toen we na een enerverende dag terug kwamen op de hotelkamer, was het bed onopgemaakt en lagen de vieze, natte handdoeken ook nog in de badkamer. Ze waren onze kamer vergeten schoon te maken.

Even later kwam er wel een dame de handdoeken brengen en bleek door het toilet gooien.. maar onze ervaring met het hotel was zeer onaangenaam en werd ook niet gecompenseerd. (Hebben wij ook niet om gevraagd, maar is niet meer dan klantvriendelijk om enigszins een tegemoetkoming als gebaar van ongemak aan te bieden)

Kamertip: Zoek een ander hotel. Prijs/kwaliteit is totaal niet in verhouding
Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 17 oktober 2021

Een deluxe kamer... alles behalve.
een hoop geld voor 2 nachten. De omgeving (als je een vervoersmiddel hebt) is fantastisch. Prachtig Texel. Het hotel is een extreme teleurstelling. Slordig, gedateerd, smerige luchtjes overal en de schoonmaak "vergeten".
Er zijn zo veel mooiere en betere onderkomens op Texel.

Kamertip: Boek ergens anders een betere kamer voor het zelfde geld.
Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 7 september 2021

We hebben 2 nachten hier overnacht. Het ligt dicht bij het centrum en het is heel basic, maar voor ons prima. De bedden hadden wat beter kunnen zijn. De bar en de receptie waren op tijd dicht. Je heb een eigen parkeerplaats en je kan je fietsen veilig stallen. Het ontbijt was echt fantastisch. Vers brood van bakkerij Timmer. Echt wat hebben wij van het ontbijt genoten.

Datum van verblijf: september 2021