Orbitz.com
ZenHotels.comUS$ 115
Beoordeeld op 27 mei 2022 via mobiele applicatie

De locatie was prima evenals het ontbijt. Het was een sterk verouderd hotel met piepkleine kamers. Een douche in een soort van kast met schuifdeur in je kamer of gedeelde douche op de gang. Geen faciliteiten op de kamer als waterkoker, koelkastje of simpele föhn. Nu in het voorjaar al een arm en benauwd. Veel te duur voor wat je krijgt!!

Kamertip: Zoek verder! Er zijn veel B&B ‘s op het eiland voor dezelfde prijs die meer bieden. Echt te duur dit!
Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 16 mei 2022 via mobiele applicatie

Aangenaam verrast, dat waren toen we aan kwamen. In eerste instantie wat huiverig door de oudere uitstraling van het hotel maar eenmaal binnen zijn we prima ontvangen door kundig en vriendelijk personeel. Het hotel is gedateerd maar dit valt geheel in het niet. Het is ook hoe je er zelf in staat. Bedden lagen heerlijk en het ontbijt super! Twee heerlijke nachten en ochtenden gehad, dit kunnen we best nog een keer doen.

Kamertip: Parkeergelegenheid naast het hotel dus dat is prima. Het ligt aan de rand van een woonwijk maar totaal geen drukte
Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 13 februari 2022

Wij hebben, nadat we twee keer af hadden moeten zeggen vanwege persoonlijke omstandigheden, een heerlijke midweek gehad op Texel met een geweldig verblijf in het Fletcher hotel Koogerend. Vooral de warme ontvangst maakte het verblijf tot een echt feestje. Dat er een en ander verbouwd moet worden was ons al gezegd maar daar hebben we geen hinder van ondervonden. De warme manier waarop we daar zijn ontvangen maakte ons verblijf tot een succes, We komen graag nog eens terug.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 2 oktober 2021 via mobiele applicatie

Hier ga je heen omdat je in een noodgeval een kamer zoekt en bereid bent belachelijk veel geld te betalen. De foto's op de website zijn erg misleidend, lees vooral de recensies van de gasten, die liegen er niet om!
De entree is al muf en gedateerd. Bij aankomst meteen even betalen, nog nooit meegemaakt in een hotel. Zodra je op je kamer bent begrijp je waarom: kraakpand uit de jaren 80.
Bedden soort van oké maar dan weer een goedkoop kussen in een te klein kussensloop gepropt. Handdoeken ( met vlek) op kapot rekje. Kapotte pedaalemmer. TV(tje) zit half achter een kast waardoor je vanuit bed geen TV kunt kijken. Verrot raamkozijn, levensgevaarlijke brandtrap buiten het raam.
Geen föhn, geen minibar, waterkoker of koffiezetapparaat op de kamer zoals je normaal gesproken in een driesterrenhotel hebt.
Dan de douchecel. Om te janken zo goor. Onbetegeld, beschimmeld, geen plek om je af te drogen want alles loopt onder water. Douchegordijn met vieze gele schimmel aan onderkant. . WC heeft een hele oude goedkope bril die aan het afbladderen is.
Op de gang bloedvlekken in de toch al vieze vloerbedekking. Het ontbijt zou goed zijn maar het gekookte ei was groen gekookt...
We hebben 200 euro per nacht betaald. Hoe dit hotel hier mee wegkomt is mij een raadsel. Hoe ze een driesterrenhotel hotel kunnen zijn is ook onbegrijpelijk aangezien een groot gedeelte van de kamers geen eigen douche en toilet heeft.
Uiteindelijk zijn wij het hotel uitgezet omdat we hebben geklaagd en de manager blijkbaar niet met kritiek kan omgaan.
Oh ja, de ruim duizend euro die we gepind hebben zijn we kwijt natuurlijk.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 30 augustus 2021

Soms zeg je, als het bed, maar goed is, dat is het belangrijkste. Maar in dit geval was de rest van de kamer zo slecht dat zelfs dat niet genoeg is. Op de muren en het plafond in de kamer zaten overal vlekken. Er ligt vloerbedekking, die net aan schoon is. De badkamer was echt verschrikkelijk. Raampjes die half uit de sponning hangen, overal kalk, vlekken in het bad, bruine stukken in de spiegel en schimmel in de voegen. Het enige positieve in de kamer, waren de bedden en de warme straal uit een goede douchekop met thermostaat kraan. Het hotel is super gehorig. Het restaurant gedeelte, waar ook het ontbijt wordt verzorgd is echt netjes. Mooi opgeknapt en meer dan volledig ontbijtbuffet. Waarom de kamers ook niet even aanpakken? Zo zonde dit. Echt nooit meer. Snap ook niet dat Fletcher dit toestaan onder hun vlag.

Kamertip: Geen enkele kamer kiezen.
Datum van verblijf: augustus 2021