Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 192
View deal
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
US$ 192
View deal
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 194
View deal
Gratis annuleren tot 29-04-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
PricelineUS$ 194
eDreamsUS$ 194
TravelocityUS$ 192
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (559)
Beoordelingen filteren
560 resultaten
Waardering van reizigers
360
172
19
8
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
360
172
19
8
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
461 - 466 van 560 beoordelingen
Beoordeeld op 17 december 2013

Een geweldig gastvrij hotel, mooie schone kamers en een uitstekende keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een hotel waar wij al jaren komen. Zelfs onze zilveren bruiloft hebben wij met 20 personen hier gevierd.
Niets is te veel, een heerlijk gevoel, gewoon thuiskomen

Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Caroline J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2013

Fijn hotel in het centrum van den Burg,maar het straalt toch rust uit,
Personeel heel vriendelijk,en kamers keurig verzorgd.
Goede keuken,en prima parkeerplaats voor je auto.
Zeer centraal op het eiland gelegen

Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Marijke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2013

Gezellig hotel in Den Burg. Het hotel ligt in het centrum met op loopafstand leuke winkels, restaurantjes en kroegjes. Gegeten bij het Schoutenhuys (gerechies) was lekker en leuk. Kamer was ruim en compleet. Misschien ietwat gehorig maar dat kwam waarschijnlijk doordat er wat geluidruchtige klanten waren. Personeel is zeer vriendelijk. Als ik nogmaals naar Texel zou gaan ga ik zeker weer naar dit hotel.

Datum van verblijf: november 2013
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ineke59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2013

Het is ons weer uitstekend bevallen in Hotel de Lindeboom, geweldige bedden, mooie badkamer, goed ontbijt en prima diner in de Serre. Iedereen even vriendelijk. Ga zelf maar uitproberen! Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: november 2013
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank corryvanwanrooy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2013

Een hotel waar wij gráág nog een keer zullen verblijven. Van ontvangst tot afscheid werkelijk top. Aan alles wordt de uiterste aandacht gegeven.
Top gelegen en zéér vriendelijk.
Werkelijk een verblijf om niét te vergeten. Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 1Jos41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken