Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (296)
Beoordelingen filteren
296 resultaten
Waardering van reizigers
178
99
14
5
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
178
99
14
5
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
219 - 224 van 296 beoordelingen
Beoordeeld op 17 december 2013

Een geweldig gastvrij hotel, mooie schone kamers en een uitstekende keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een hotel waar wij al jaren komen. Zelfs onze zilveren bruiloft hebben wij met 20 personen hier gevierd.
Niets is te veel, een heerlijk gevoel, gewoon thuiskomen

Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Caroline J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2013

Fijn hotel in het centrum van den Burg,maar het straalt toch rust uit,
Personeel heel vriendelijk,en kamers keurig verzorgd.
Goede keuken,en prima parkeerplaats voor je auto.
Zeer centraal op het eiland gelegen

Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Marijke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2013

Gezellig hotel in Den Burg. Het hotel ligt in het centrum met op loopafstand leuke winkels, restaurantjes en kroegjes. Gegeten bij het Schoutenhuys (gerechies) was lekker en leuk. Kamer was ruim en compleet. Misschien ietwat gehorig maar dat kwam waarschijnlijk doordat er wat geluidruchtige klanten waren. Personeel is zeer vriendelijk. Als ik nogmaals naar Texel zou gaan ga ik zeker weer naar dit hotel.

Datum van verblijf: november 2013
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ineke59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2013

Het is ons weer uitstekend bevallen in Hotel de Lindeboom, geweldige bedden, mooie badkamer, goed ontbijt en prima diner in de Serre. Iedereen even vriendelijk. Ga zelf maar uitproberen! Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: november 2013
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank corryvanwanrooy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2013

Een hotel waar wij gráág nog een keer zullen verblijven. Van ontvangst tot afscheid werkelijk top. Aan alles wordt de uiterste aandacht gegeven.
Top gelegen en zéér vriendelijk.
Werkelijk een verblijf om niét te vergeten. Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 1Jos41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken