“Heel goed”
Beoordeling van De Coninck van Poolen

De Coninck van Poolen
Geclassificeerd als nr. 13 van 56 Restaurants in Den Burg
1 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Verrassend goed! We hebben hier 2x gegeten en het was allebei de keren top. Je zit relatief rustig, het eten komt op tijd en is erg lekker met verassende combinaties. Ook de kinderen vonden het hier prettig. Vriendelijke bediening, hier komen we zeker voor een derde keer terug.

Datum van bezoek: augustus 2024

9 mei 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten. Heerlijke gerechten. Met name de tapasplank als voorgerecht is een aanrader. Een rustig restaurant met bijzonder vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: mei 2024
7 april 2024 beoordeeld

Geweldige lunch gerechten! Smaken die heerlijk vers zijn en gemaakt met passie voor eten. Wel mag er meer een open houding voor hun gasten zijn. Ik kreeg een niet welkom gevoel toen ik even naar het toilet liep. De meneer op het terras weet hoe het hoort. De gast is welkom en zorgt tot het eind dat je aan niks ontbreekt!

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer
15 oktober 2023 beoordeeld

Met drie volwassen vrijdagavond 13 oktober hier gegeten.
Voorgerecht Broodje Vooraf heerlijk met verschillende soorten brood en ruim voldoende voor drie personen.
Het hoofdgerecht hadden we allemaal de tournedos. Deze was lekker mals en goed gebakken. Dit wordt geserveerd met frietjes.
Na heb ik een Crème Brulee deze was ook heerlijk.
Bediening is erg vriendelijk. Een aanrader als je Den Burg bent
Wel reserveren.

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Sfeer
31 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zonnig lentedagje wil je best wel even in het zonnetje genieten van een drankje. Dat is dan best een goed plekje. De bediening vroeg al snel wat wij wilden drinken en dat stond rap op onze tafel. Het weliswaar dunne zonnetje en beschut tegen de wind, maakten het goed toeven.

Datum van bezoek: mei 2023

Reizigers die De Coninck van Poolen bekeken, bekeken ook

In De Coninck van Poolen geweest? Deel je ervaringen!