“Kennis van zaken. Bruin cafe zoals het dient te zijn.”
Beoordeling van De Slock

De Slock
Geclassificeerd als nr. 25 van 56 Restaurants in Den Burg
Prijsklasse: € 2 - € 65
7 september 2021 beoordeeld

We hebben hier genoten van ons speciaal biertjes. Gezelling bruin cafe met een zeer vriendelijke en bekwame bediening die je helpt om het juiste biertje te drinken. Een zeer groot assortement speciaal bieren. Lekkere snacks, buiten terras en midden in het centrum. Er naast zit Public Grill zeker de moeite waard om daar een een steak te gaan eten.

Datum van bezoek: september 2021

18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Doordat ze de toiletten delen met Public Grill hier beland en een leuk praatje gemaakt met Björn. Helemaal leuk plekje in de serre kunnen bemachtigen. Wij zaten te vol van de lunch maar die borrelplank zag er fantastisch uit wow. Een paar heerlijke biertjes gedronken en heerlijk genoten van de markt drukte op straat. Bediening is snel en spraakzaam.

Datum van bezoek: augustus 2021
1 augustus 2021 beoordeeld

we zijn er vier middagen geweest, twee keer heerlijk buiten en twee keer binnen, erg super lekkere biertjes, gehaktballetjes en tosti gegeten, vriendelijk personeel, echt een aanrader,

Datum van bezoek: juli 2021
9 september 2020 beoordeeld

Een kroeg zoals een kroeg hoort te zijn! Mooie bruine aankleding, ruim assortiment bieren en een gezellige sfeer gemaakt door veelal lokale bezoekers.

Datum van bezoek: september 2020
20 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige kroeg met veel speciaal bier.
Van de locale brouwerijen tot brouwerijen in de rest van het land. En ook het exclusieve Westvleteren staat op de kaart.
Eigenaresse is heel vriendelijk en verteld graag waar het bier vandaan komt!
Personeel bediend met een lach!
Al met al een goede plek om heen te gaan als je op Texel bent!

Datum van bezoek: augustus 2020

Reizigers die De Slock bekeken, bekeken ook

In De Slock geweest? Deel je ervaringen!