Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 106
Hotels.comUS$ 106
PricelineUS$ 106
TravelocityUS$ 106
Official SiteUS$ 107
TripadvisorUS$ 106
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (233)
Beoordelingen filteren
233 resultaten
Waardering van reizigers
102
92
29
7
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
102
92
29
7
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 233 beoordelingen
Beoordeeld op 17 april 2022 via mobiele applicatie

Wat een onwijs fijne en leuke plek. aardig en behulpzaam personeel. Goed en gevarieerd ontbijt en prima kamers die schoon zijn en het hostel zit vlakbij het centrum van den burg. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig voor je fiets. Ik kom zeker nog een keer terug.

Kamertip: Slotje voor je bagage is handig als je een gedeelde kamer hebt, zijn geen lockers
Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank chantald422
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 mei 2021

217 euro voor een gezin kamer betaald. Kleine kamer, gehorig.

Geen handdoeken, kamer niet schoon. Verouderde badkamer. Belangrijkste wat opviel is het onaardige personeel. Kortom: geen aanrader, gelukkig wel een prachtig eiland!

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 772anonie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 april 2021

Wij kwamen met 3 huilende kleine kinderen (2 ×4 jaar en 1x7) na 30 km in de stromende regen gefietst te hebben in den Burg aan. Het was erg koud en we hadden de laatste 7 km naar Den Helder een snijdende wind tegen gehad.
De accu van de fiets was helemaal leeg en we hoopten dat we deze even mochten opladen, omdat we nog zo'n 20 km voor de boeg hadden.

Helaas, de jongedame achter de kassa moest dit navragen aan de mensen op het kantoor achter de balie. Het antwoord: Ga maar even naar de fietsenstalling. In de tocht en kou hebben we een uur gewacht tot de accu's weer een beetje opgeladen waren. We mochten niet binnen even opwarmen, geen gebruik van de wc's maken, geen koffie of thee afhalen en ze keurden ons geen blik waardig.

We snappen zeker in de huidige tijd dat er beperkingen zijn. Maar dat we zonder pardon, zonder mededogen, inhumaan, naar t fietsenhok verwezen werden. Meer dan jammer. Van een bedrijf dat haar geld verdiend met gastvrijheid hadden we echt meer verwacht.

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 432remcov
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Stayokay Texel, General Manager van Stayokay Texel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2021

Hi, bedankt voor je bericht. Wat een vervelende ervaring, dit is niet onze bedoeling geweest. Het klopt inderdaad dat wij in ons fietsenhok oplaadpunten hebben voor e-bikes, misschien dacht de receptioniste op dat moment dat jullie gasten waren en daarna direct terug zouden komen in het pand. In principe mag iedereen gebruik maken van onze openbare ruimtes en wc’s, daarom kunnen wij ons niet voorstellen dat wij jullie zo in de kou hebben laten staan ☹ onze oprechte excuses als jullie dit zo gevoeld hebben en we hopen jullie nogmaals te mogen verwelkomen in ons hostel! Met vriendelijke groet, Team Stayokay Texel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2020

Hadden een gedeelte kamer geboekt met 2 stapelbedden. Ruimte was ok. Meer dan genoeg opbergmogelijkheden. Alleen lastig om van het bovenste bed af te komen. Trapje aan de korte kant. Ontbijt was uitgebreid.

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eric v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 september 2020 via mobiele applicatie

In januari een weekend verbleven hier.
Kamer voor een gezin was prima met z’n 4tjes te doen. Er mag wat beter schoongemaakt worden. Maar prijs kwaliteit is in verhouding.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, Texel is goed te ontdekken vanuit dit hotel.
Wandelen naar het dorp is goed mogelijk.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Geronimoe80
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Stayokay Texel, General Manager van Stayokay Texel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2020

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met ons hostel!
Goed te horen dat jullie gezin een goed verblijf heeft gehad, we zien jullie graag nog eens terug!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken