Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer gastvrij”
Beoordeling van Vogelhuis-Oranjerie

Vogelhuis-Oranjerie
Geclassificeerd als nr. 5 van 58 Restaurants in De Koog
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 36
Keukens: Belgisch, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Beschrijving: Texel - Aan de rand van het centrum, in badplaats De Koog is gelegen restaurant `t Vogelhuis-Oranjerie.Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf.Momenteel is de derde generatie van de familie die Vogelhuis-Oranjerie begon hard aan het werk om jong en oud van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs te voorzien
14 september 2019 beoordeeld

Heerlijk voor de middagborrel met leuke bittergarnituurkaart.
Diner was zeer goed verzorgd en vriendelijk personeel.
Prijs kwaliteit is uitstekend, we komen graag terug.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Bert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (438)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 438 beoordelingen

17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk lekker alles wat je wilt en goede sfeer midden het centrum meer dan eens geweest in dezelfde week

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank patricklootens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2019 beoordeeld

Prijs-kwaliteit een correct restaurant. Ruime keuzekaart.
Lekker eten, ondanks de drukte een vlotte en fijne bediening.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Stay720547
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen hier graag als we op Texel zijn. Het is hier altijd gezellig en je kunt er goed eten en er is voldoende keus uit dranken. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor de kinderen is er een klein speelplein en binnen is er ook een kinderhoek.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Shatner78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Ondanks het drukke tijdstip snel een tafel, meteen geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel, genoeg keuze uit de kaart, een saté spies van de kip gekozen, als toetje de Texelse bonbons, aangepast op smaak.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank miko505
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vogelhuis-Oranjerie bekeken, bekeken ook

 

In Vogelhuis-Oranjerie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding