Volledig restitueerbaar voor 05-10-23
Volledig restitueerbaar voor 05-10-23
Expedia.comUS$ 207
Orbitz.comUS$ 207
Beoordeeld op 13 september 2022 via mobiele applicatie

Geweldig hotel, goede ruime kamers met goede bedden en schoonmaak. perfecte service bij de receptie, goed ontbijt (koffie kan beter), goede faciliteiten zoals een inpandig zwembad en een fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen.

Kamertip: Gewoon gaan genieten!
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 3 juli 2022 via mobiele applicatie

Een tophotel, een toplocatie.
Onze kamer 314 beloofde bos- en zeezicht.
Inderdaad, boszicht ruim voldoende.
Maar voor zeezicht moest je uit het raam gaan hangen.
Voor enkele tientjes meer was er een kamer met royaal zeezicht
beschikbaar geweest. Dat had ik bij het reserveren graag willen
weten. Minpuntje receptie.
Ook een minpuntje het oeverloos palaveren bij de receptie met
nieuwe gasten, alsof die voor het eerst in een hotel komen logeren.
De kamer prima in orde, extra handdoeken via housekeeping, Hongaars,
dus zeer terzake en vriendelijk.
Voor het ontbijt dient men een slottijd te kiezen.
Wij waren tien minuten te vroeg en dienden te wachten.
Er zat 1 enkele gast in de ruime ontbijtzaal.
Na vijf minuten mochten we toch binnenkomen.
Godlof. Dit ritueel herhaalde zich enige malen, tot opstandige en
hongerige gasten gewoon naar binnenliepen.
Het ontbijt was overigens voortreffelijk.
Wij werden bediend door een jongeman met beeldige oorbellen.
Wat een heerlijk begin van de dag.

Datum van verblijf: juli 2022
Ilona van de Poel, Overig van Grand Hotel opduin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2022

Beste heer, bedankt voor uw leuke een eerlijke review. Leuk om te lezen. Fijn dat u er was en tot een volgende keer!

Beoordeeld op 29 mei 2022

Absoluut een perfect gelegen hotel, strand, bos en horeca, alles top gelegen.
Bijzonder vriendelijke medewerkers, uitstekend ontbijt en veel ruimte .
Maar geen Grand Hotel inzake prijs- productverhouding.
Dit hotel doet zichzelf ernstig tekort, met echt over-datum badkamers!
Verder ook zeer over-datum linnengoed, versleten handdoeken en lakens met grote gaten! Ook de schoonmaak laat te wensen en een bed opmaken kunnen ze helaas niet.
Het zou, met even wat geld uitgeven (klanten zat) zeer zeker WEL een Grand Hotel kunnen worden. Verder de deurdrangers afstellen bij de kamers, want die slaan met een enorme knal dicht........
Meer het verblijf was al met al, een genoegen.

Kamertip: Neem de suite's met vol zeezicht, die hebben maar 1 rij kamers in de gang en zijn stil
Datum van verblijf: mei 2022
Ilona van de Poel, Overig van Grand Hotel opduin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2022

Beste Wim, fijn dat u bij ons te gast was. Bedankt voor uw leuke complimenten en uw tips ter verbetering. Die nemen we graag ter harte. De drangers kunnen helaas niet zachter worden afgesteld, deze moeten vanwege brandveiligheid in het slot vallen. We hadden dit ook graag anders gezien, echter vinden we de veiligheid belangrijker.

Beoordeeld op 13 maart 2022 via mobiele applicatie

Weekend naar hotel Opduin geweest. Mooi hotel. Aanduidingen (zoals naar lift/trap/restaurant etc.) niet aanwezig. Je moet zelf vragen waar je alles kan vinden.
Hotelkamer is ruim maar hygiëne kan beter. Badkamer was niet heel schoon. Zachte straal uit douchekop.
Kasten waren stoffig. Rook ook muffig op de kamer. Ons bed was erg zacht en had geen hoofdbord waardoor je een gat tussen bed en muur had. Leek wel een groot opklapbed.
Ontbijt was erg goed! Personeel was beleefd en vakkundig. Restaurant is prachtig om te zitten en naar buiten te kijken.
Hotel is zeer centraal gelegen. Dichtbij de duinen/strand en centrum op nog geen 3 minuten loopafstand.
Genoeg parkeerplekken, alleen weinig oplaadpunten voor elektrische auto’s.
We hebben ons goed vermaakt!

Kamertip: Huur elektrische fietsen! Bierbrouwerij is gezellig. Den Burg is leuker om te bezichtigen dan De Koog.
Datum van verblijf: maart 2022
Ilona van de Poel, Overig van Grand Hotel opduin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2022

Beste Marietje, leuk dat u er was. En fijn te horen dat u zich bij ons goed vermaakt heeft. Uw opmerking met betrekking tot de schoonmaak nemen we graag ter harte. Graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 24 november 2021 via mobiele applicatie

Paar dagen verbleven ivm training. Top verzorging zowel ontbijt als diner. Mooie, ruime schone kamers. Loopafstand centrum en strand. Wist niet dat er zwembad bij zat, had er anders graag gebruik van gemaakt. Zag er mooi uit. Enige minpuntje vond ik dat je na 20.00 uur niets meer kunt bestellen. Kwam rond 20.00 uur aan na lange autoreis. Alleen automaat op de gang met te dure simpele etenswaren. Wel een hotel waar ik ook mijn vrije tijd met familie of vrienden zou kunnen doorbrengen.

Datum van verblijf: november 2021