TravelocityUS$ 124
TripadvisorUS$ 123
eDreamsUS$ 123
Beoordeeld op 1 oktober 2022

Met name de geluidsoverlast is storend, kamers aan de voorkant veel last, gaat tot vroeg in de ochtend door. achterstallig onderhoud, verf hard nodig hier, avondeten redelijk, niet gezellig, ontbijt is top, maar dat is het dan ook. Kamers klein en niet praktisch. Geen kluisje, geen koffie thee faciliteiten op kamer.

Kamertip: Ander hotel zoeken, ligging is goed tov de zee, maar midden in uitgaans gebied, wat tot 4 uur doorgaat
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 24 augustus 2022

Zeer slecht,zeeeer veeeel lawaai savonds,
Vieze kamer geen ventilatie bij 28 graden binnen,
Alles aangegeven maar werd niet op in gegaan,
Wij komen hier NOOIT weer, parkeren moest ergens op een centraal parkeerplaats wat €10 perdag was,
Ook niet verteld van te voren

Beoordeeld op 19 augustus 2022

prachtige ligging en mooie entree hall maar dan de ontnuchtering in de kamers, bespetterd en loshangend behang, bedboxen die een paar decennia leken doorstaan te hebben, een badkamer jaren 60 stijl plastic douchedeurtjes die loshangen, heel erg basic sanitair, hoe dit hotel aan 3 sterren is geraakt is niet te bevatten, diner bijzonder matig, schoolrefter eten, ontbijt was ok, in de nacht door de discotheken enorm gehorig, raam open meteen muggen, raam dicht bloedheet, dan is het behoorlijk aan de prijs voor dit basic kamertje

Beoordeeld op 2 augustus 2022

Ik lees tegenwoordig al geen reviews meer want iedere keer is het een aantal lage sterren en hebben mijn vriendin en ik een fantastische ervaring.

Een dag van tevoren werd al aangegeven dat de lift stuk is maar bij aankomst waren de gastvrouwen/heren allervriendelijkst om te helpen, indien nodig.
Het is midden in de Koog en alles is mooi schoon en aanwezig, wat verwachten mensen? Het is een 3-sterrenhotel. Als je weinig te besteden hebt en je verwacht de luxe van een 5 sterren moet je of meer doorsparen of wat minder kapsones kopen bij je permanent. Ik ervaar een fijne sfeer, gezellig personeel en chagrijnige vakantie-gangers, ik snap er géén zak van! Hoe kan je ondanks de prachtige omgeving en het fijne hotel zo zitten janken. De lage sterren mogen ze aan de hotelgasten geven, dikke plus voor dit hotel!

Beoordeeld op 7 mei 2022

Hotel ligt aan begin winkelstraat. Kamer met 2 grote eenpersoonsbedden.
Geen koelkast, geen koffiezet, geen kluisje.
Parking vrij duur 6 euro per nacht of parkeren op openbare parking ticket 20 euro per week ( ticket telt NIET in het hotel!
Uitgebreid ontbijt , doch weinig keuze voor diner.
Kamer werd niet alle dagen gepoetst wegens.te weinig personeel.

Kamertip: Achterzijde vragen, vooraan is autovrije winkelstraat met veel bars
Datum van verblijf: mei 2022