Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
De Koog
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Wil je een goede pizza eten moet je hier naartoe gaan.”
Beoordeling van Isola Bella

Isola Bella
Een tafel reserveren
2
wo 23-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 9 van 58 Restaurants in De Koog
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Een mooi retaurant om heerlijk te eten.
We hebben echt genoten van de pizza's.
De Galzonepizza is een aanrader.
Vriendelijk personeel met zicht op openkeuken waar de Pizzabodems draaiend 'door de lucht' vliegen. Erg leuk om te zien.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Bert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio A, Eigenaar van Isola Bella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2019

Leuk dat jullie er waren en hebben genoten van de pizza's!
Graag tot ziens!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (221)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 221 beoordelingen

27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb het gevoel dat het er niet beter op word bij Isola Bella.

Waar vorig jaar mijn lasagne koud was, is het dit jaar niet meer te eten. Ook de bruschetta en pizza waren niet van de juiste kwaliteit.

Voor ons geen Isola Bella meer. Jammer.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank remcovandekamp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio A, Eigenaar van Isola Bella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019

Jammer om te horen dat jullie bezoek anders is verlopen dan dat jullie hadden gehoopt.

We nemen uw feedback mee.

Team Isola Bella

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld

je moet hier zeker reserveren, vooral in de zomerperiode. de bediening verliep was chaotisch. bv mensen, die na ons kwamen werden eerder geholpen. de menukaart was doorsnee. jammer dat we lang moest wachten op ons eten. al met al hebben we wel aardig gegeten.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Inge H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio A, Eigenaar van Isola Bella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2019

Bedankt voor deze recensie. We zien jullie graag nog een keer terug bij Isola Bella!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was druk en bijna alle tafels waren bezet. We hadden een mooi plekje in de serre. De bediening is vlot en vriendelijk. Ondanks het ze zo druk was hadden we snel eten. De pizza’s smaakten prima. Goede bodem en goed belegd met verse spullen.
Een minpunt: in het restaurant zijn honden toegestaan. Het eten wordt bereid in een open keuken. Dat lijkt me niet helemaal hygiënisch.
Maar dat is bij veel restaurants toegestaan aan de kust...

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank johanm825
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio A, Eigenaar van Isola Bella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2019

Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Fijn dat jullie onze pizza's erg lekker vonden.
Zien we jullie nog een keer terug bij Isola Bella?

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

We kregen snel een tafel toe gewezen, snel kunnen bestellen ondanks drukte, een heerlijke pasta gegeten!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank miko505
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio A, Eigenaar van Isola Bella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019

Fijn om te horen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Isola Bella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding