Tom H

Klasse aan die bosrand!

Beoordeling van Hotel Boschrand
5,0 van 5 bollen9 okt 2022 beoordeeld
Soms is een 4-sterrenhotel enorm overgewaardeerd. Voor dit hotel geldt wat mij betreft een onderwaardering. Dit is echt een top hotel. Grote moderne en erg schone kamers. Goeie bedden en erg klantvriendelijk personeel. En de keuken is op zich al een extra waardering waard. Een culinair 4-gangenmenu voor nog geen € 30,00. Vroeger waren het vooral de 'oudjes' die het hotel wisten te vinden. Maar tegenwoordig komen er steeds meer jongeren, ook met kinderen.
Datum van verblijf: oktober 2022
1.5 km van Hotel Boschrand
Aan het strand
Meer hotels in De Koog bekijken
Beoordeeld op 2 oktober 2022

We waren op zoek naar een locatie om een diner te nuttigen. Hebben gekozen voor hotel De Boschrand. Het 4-gangen diner was goed en smaakte heerlijk. Hier komen we zeker nog eens terug. Prettige bijkomstigheid was dat de hond mee mocht en was er een tafel voor ons in het bar gedeelte gereserveerd. Heel fijn en een goede service!

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 19 juli 2022 via mobiele applicatie

Buitengewoon goed, gezellig en vriendelijk.
De kamers zijn modern, prima bedden,
uitstekende badkamer.
Ons balkon was aan de smalle kant, maar
prettig.
Een echt familiehotel waar ook het personeel
goed mee omgaat. Kleine ongemakken
met kinderen weet men soepel op te lossen.
Het ontbijt is werkelijk fantastisch.
Aan alles is gedacht.
Wij hopen hier nog vaak ons familie-samenzijn
te kunnen vieren.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 14 november 2021

We hebben genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet, het comfort van de schone kamers, de heerlijke wellness en de gastvrijheid van het personeel. Perfecte locatie ook, rustig en dichtbij het centrum. Ook voldoende parkeergelegenheid.

Minpunten · De enige echte domper was toen bleek bij het afrekenen dat de diners van de kinderen niet in het betaalde halfpension waren meegenomen.
Als je betaalt voor een 4 persoonskamer met de optie halfpension mag je er toch vanuit gaan dat dit ook voor 4 personen geldt. En niet dar je achteraf nog een significant bedrag moet bijbetalen. Nee, dit vonden wij echt een domper op een verder perfect verblijf in het hotel!

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 23 oktober 2021

Goed hotel, mooie ligging. De kamers zijn leuk ingericht heerlijke bedden! Alles is super schoon! Ontbijt en diner ontzettend goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel ligt op loop afstand van de koog en via het bos wandel je naar het strand in een klein kwartiertje. Kortom de boschrand is een aanrader, wij komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 8 augustus 2021

Wij kiezen meestal niet voor zo'n groot en massaal hotel, maar dit waren de enige nog beschikbare (betaalbare!) slaapplekken om ons verblijf op Texel nog een paar nachtjes te verlengen. Ik kan niet anders zeggen dat het hotel en de kamer er keurig netjes en verzorgt uitzien. Vriendelijk personeel. Kamer is ruim en licht met zelfs een klein balkonnetje. Gemiddelde leeftijd van de gasten is vrij hoog en zonder elektrische fiets val je een beetje buiten de doelgroep ;-)

Niettemin hebben wij hier heerlijk geslapen, ontbijt zo als je dat verwacht in grote hotels; buffet met voor elk wat wils.

Datum van verblijf: juli 2021