eDreams
Beoordeeld op 19 september 2020

Aardige mensen, basic maar erg goed ontbijt. Leuk gelegen aan de zuidzijde van het eiland. Goede uitvalsbasis. Kamers wel erg schuin en klein. Badkamer ok! Goed dat je tot 21.00 uur gratis koffie en thee kan tappen.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 6 juni 2020

Hotel Op Diek Den Hoorn.
Gemoedelijk hotel middenin het knusse plaatsje Den Hoorn.
Kamers zijn door het schuine dak niet ruim bemeten. Compleete badkamer.
Ontbijt tijden zijn erg krap zeker in corona tijd moet je wel geduld hebben. Mijn tip verruim deze tijden.
Hotel beschikt over een aantal parkeerplaatsen, en nu maar hopen dat de gasten recht parkeren en niet Schots en scheef.
Wi-Fi aanwezig.

Cijfer 7

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 6 september 2019

een prima hotel voor een paar dagen lekker weg.
meteen bij ontvangst een welkom gevoel. we werden begeleid naar de kamer terwijl onderweg alles kort werd uitgelegd.
we hadden een ruime kamer met balkon. naast het bed stonden er in de kamer 3 stoelen en een bureau. het bed was zeer goed, geen kuil in het matras en niet te zacht.
op het balkon stonden twee stoelen en een klein tafeltje. precies genoeg om even te zitten bij mooi weer.
in de badkamer was een ligbad en een douche, beide netjes en schoon.
het ontbijt was goed verzorgd met voldoende keus aan brood en beleg. natuurlijk was er ook koffie, thee en 2 smaken sap.
koffie en thee zijn de hele dag tot 21:00 gratis te pakken.
er is een kleine bar waar we geen gebruik van hebben gemaakt.
het hotel heeft eigen parkeer gelegenheid wat zeer prettig is.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 13 juli 2019

Prima hotel in Den Hoorn, hier kom je tot rust in een leuk dorpje. Goede kamer, prima bed en heerlijk ontbijt. Gastvrije eigenaren, je voelt je welkom en zeker de moeite waard om eens terug te komen,als de zon schijnt.

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 21 april 2019 via mobiele applicatie

Voor de Pasen hier 2 dagen verbleven. Een prima, eenvoudig hotel. Het personeel is niet bepaald vriendelijk (ze handelen de zaken af) dus ik voelde me niet per se heel welkom. Maar de kamer was schoon, de badkamer ruim, het bed goed, de locatie prima en het was 's avonds en 's nachts doodstil. En als bonus was het ontbijt bijzonder compleet, met vele soorten brood, muesli, 2 soorten yoghurt, fruit, sap, koffie en thee.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde alleen