Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de eigenaar van het hotel. Wij werden door hem naar onze kamer begeleid en kregen uitleg over het ontbijtbuffet en de Corona maatregelen. Wij hadden kamer 21. Dat is een kamer op de begane grond in de bijbouw. Geen last van een schuin aflopend dak. De kamer was OK. Met een flatscreen televisie, een comfortabel bed en een gerenoveerde badkamer. Alles is zeer netjes, maar niet echt luxe. Behalve de doucheproducten van Rituals. En alles is schoon! De matrassen zijn echt super. En wij hebben op onze reizen door de wereld op veel verschillende matrassen geslapen. De hele dag kun je heerlijke koffie en lekkere thee schenken zonder extra kosten. Het ontbijt is gewoon compleet. Verse broodjes, zelfgebakken krentenbrood, spek en ei, heerlijke jam en nog veel meer! In een van de eerdere beoordelingen werd gesproken over een basic ontbijt. Nou, dan ben je tamelijk weinig bekend met een basic ontbijt. Dat was hier zeker niet het geval! Gewoon af. In de tuin van het hotel was het goed toeven in het zonnetje. Genoeg parkeerplaatsen op het terrein van het hotel en op de openbare parkeerplaats erachter. Vriendelijk personeel, volgende keer zullen wij hier weer logeren. Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren