Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 126
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
Booking.com
US$ 126
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.comUS$ 126
eDreamsUS$ 126
TravelocityUS$ 126
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (92)
Beoordelingen filteren
92 resultaten
Waardering van reizigers
39
50
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
39
50
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 92 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juni 2021 via mobiele applicatie

Prima hotel, heerlijk eten, mooie kamer en vriendelijk personeel. Kortom wat wil je nog meer. Makkelijk boeken via de Krim en 30% kortom op de greenfee. Mooie en uitdagende golfbaan op Texel vooral met veel wind

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank claireBram
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2020

We hebben twee nachten gelogeerd. De kamer is modern ingericht en voldoet aan onze verwachtingen. Een koelkast en een waterkoker zijn in Corona-tijd heel fijn en nuttig. De badkamer is schoon en we konden zelf nieuwe handdoeken pakken. Ook andere toiletartikelen/ en koffie/thee stonden bij de receptie klaar voor de gasten. Men dacht aldoor om de mondkapjes en handhygiëne. Het ontbijt was prima. We misten alleen een eitje erbij. Verder is het zwembad bij het vakantiepark om de hoek een leuk extraatje, als je van zwemmen houdt.

Kamertip: we sliepen aan de voorzijde en hadden geen last van de weg, die er langs loopt.
Datum van verblijf: oktober 2020
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank elisabeth51dejong
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2020 via mobiele applicatie

Midden in tweede coronagolf hebben mijn vrouw en ik gelogeerd bij hotel Molenbos. Dat beviel ons, ondanks alle beperkingen, prima. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De kamer was schoon en ruim. De matrassen waren aan de zachte kant, maar sliepen goed. Hulde aan het hotel dat er in een moeilijke tijd het beste ervan maakt!

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BartvK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2020

We waren hier voor de tweede keer, is weer heel goed bevallen. Omdat het hotel bijna vol zat, kregen we de minder valide kamer, nummer 1. Ruime kamer met terras aan een grasveld, heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Ook een keer gedineerd, was ook prima.

Kamertip: Neem een kamer aan de achterkant, begane grond.
Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RemcoS72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2020

We heb 4 nachten hier doorgebracht, de kamer zijn redelijk groot en goed verzorgt, maar de details kunnen beter, de wc zitting zat los, een groot spinrag in de hoek van de kamer en de batterij van het kluisje was leeg en kon niet gebruikt worden.
Jammer dat er in 4 dagen niets aan werd gedaan. Het ontbijt is goed en verder hebben we er een prettig verblijf gehad.

Datum van verblijf: september 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Gerardthehague
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken