TravelocityUS$ 184
eDreamsUS$ 184
Agoda.comUS$ 205
Beoordeeld op 28 oktober 2020

We hebben twee nachten gelogeerd. De kamer is modern ingericht en voldoet aan onze verwachtingen. Een koelkast en een waterkoker zijn in Corona-tijd heel fijn en nuttig. De badkamer is schoon en we konden zelf nieuwe handdoeken pakken. Ook andere toiletartikelen/ en koffie/thee stonden bij de receptie klaar voor de gasten. Men dacht aldoor om de mondkapjes en handhygiëne. Het ontbijt was prima. We misten alleen een eitje erbij. Verder is het zwembad bij het vakantiepark om de hoek een leuk extraatje, als je van zwemmen houdt.

Kamertip: we sliepen aan de voorzijde en hadden geen last van de weg, die er langs loopt.
Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 25 oktober 2020 via mobiele applicatie

Midden in tweede coronagolf hebben mijn vrouw en ik gelogeerd bij hotel Molenbos. Dat beviel ons, ondanks alle beperkingen, prima. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De kamer was schoon en ruim. De matrassen waren aan de zachte kant, maar sliepen goed. Hulde aan het hotel dat er in een moeilijke tijd het beste ervan maakt!

Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 25 september 2020

We waren hier voor de tweede keer, is weer heel goed bevallen. Omdat het hotel bijna vol zat, kregen we de minder valide kamer, nummer 1. Ruime kamer met terras aan een grasveld, heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Ook een keer gedineerd, was ook prima.

Kamertip: Neem een kamer aan de achterkant, begane grond.
Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 24 september 2020

We heb 4 nachten hier doorgebracht, de kamer zijn redelijk groot en goed verzorgt, maar de details kunnen beter, de wc zitting zat los, een groot spinrag in de hoek van de kamer en de batterij van het kluisje was leeg en kon niet gebruikt worden.
Jammer dat er in 4 dagen niets aan werd gedaan. Het ontbijt is goed en verder hebben we er een prettig verblijf gehad.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 24 augustus 2020

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in dit hotel. De coronamaatregelen werden zeer serieus opgevat. Het ontbijt was zeer goed verzorgd, onze kamer was prima in orde, zelfs met een klein koelkastje. Heel aardig personeel. Een heel prettig hotel.

Datum van verblijf: augustus 2020