2 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$ 224
eDreamsUS$ 226
Orbitz.comUS$ 224
Beoordeeld op 28 januari 2023

Door de hotelstorm van de VVV Texel hebben wij dit hotel voor 2 nachten geboekt. Wij kenden het hotel van heel vroeger als Hotel Breda en waren hier heel lang niet meer geweest. Het hotel is helemaal gemoderniseerd en onze ervaring nu was geweldig. Allereerst iets wat je niet veel meer tegenkomt: na het inchecken werden we door de receptioniste al keuvelend netjes naar onze kamer gebracht. Wij hadden een tweepersoonskamer de luxe geboekt en werden zeker niet teleurgesteld. Mooie ruime kamer aan de achterzijde met uitzicht op de landerijen. Een prachtige badkamer met inloopdouche met zowel een gewone douche als regendouche.
Wij hadden het verblijf, inclusief ontbijt, tegen een zeer concurrerende prijs geboek. Het ontbijt in de ochtend was een feest. Glazen jus d'orange al op de tafel bij binnenkomst en allerlei lekkere broodjes, maar ook kleinere hapjes al voorzien van o.a. zalm en brie. Twee automaten waar lekkere koffie uitkomt en tevens heet water. Bacon en scrambled eggs ontbreken ook niet, dus voor ieder wat wils.
Tevens was er de hele dag de mogelijkheid om te zwemmen in een heerlijk verwarmd zwembad, ook voorzien van kleedruimtes en douches.
In de kamer bevonden zich hiervoor badjassen en slippers, heel compleet en attent.
In de overblijvende uurtjes is het relaxend verpozen in de lounge met bar en open gashaard.
Als laatste vermelden wij nog een uitstekende berging voor fietsen, maar ook e-bikes, die in deze ruimte ook opgeladen kunnen worden, met zelf meegenomen opladers.
Concluderend hebben wij een, eigenlijk te kort, maar heel fijn verblijf gehad in dit mooie hotel, dat wat ons betreft, tot de beste van Texel behoort en zijn 4 sterren zeker waard is.

Complimenten voor het hele aardige en behulpzame team van Marianne en ga zo door.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 12 november 2022

Wij hebben een boeking gedaan in november voor Februari 2023, 3 dagen na de boeking hebben we gebeld of we deze konden verzetten naar een week eerder. Kamers waren beschikbaar en we men bevestigde dat we de boeking konden wijzigen. Nu krijgen wij een email dat het een niet refundable boeking is. Dit is een wel heel kinderachtige en niet zakelijke gang van zaken. Ik ga dit hotel nooit meer boeken!!!

Datum van verblijf: november 2022
Marianne Langeveld, General Manager van Boutique Hotel Texel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Beste heer en mevrouw Glind,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat ontzettend vervelend dat wij niet aan uw vraag hebben kunnen voldoen. U heeft inderdaad een niet verplaatsbaar / annuleerbare reservering gemaakt voor een scherp actie tarief. Bij het boeken van dit actie arrangement is dit expliciet vermeld om teleurstellingen te voorkomen. Helaas heeft dit voor u niet fijn uitgepakt. U heeft in eerste instantie met een van onze collega’s gesproken die zeker wel beschikbaarheid heeft gezien voor de periode wanneer u wenste te komen. Hierop heeft zij u positief bericht waarna zij er achter is gekomen dat de boekingsvoorwaarden anders zijn als regulier gezien het actietarief. Hier is zij direct op terug gekomen en heeft u hier over bericht. Wij begrijpen de teleurstelling en denken graag met u mee voor het maken van een nieuwe reservering tegen een scherp tarief. Helaas heeft u hier voorals nog geen gebruik van wensen te maken. Mocht dit wenselijk zijn doen wij u uiteraard als nog graag een voorstel.

Met vriendelijke groeten,
Marianne & Team
Boutique Hotel Texel

Beoordeeld op 18 september 2022

Wat hebben we tijdens ons verblijf op Texel genoten van dit hotel. De kamer, het ontbijt de sauna en vooral de rust en vriendelijkheid van het personeel.
De locatie is prima, vlakbij het prachtige natuurgebied de Slufter.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 15 augustus 2022 via mobiele applicatie

Na meer dan 1000 beoordelingen voel ik me vandaag geroepen om dit hotel bijzonder in de verf te zetten vanwege de klantvriendelijkheid
Van receptioniste tot kamermeisjes , zaalpersoneel kortom een dikke pluim voor gans de staff
Verder een absolute aanrader , prijs kwaliteit dik in orde.
Ontbijt
Wellness
Kamers
Ontvangst
Fietsverhuur
Enige kleine opmerking vind ik persoonlijk jammer dat het niveau van de keuken en kaart iets onder de standaard zit van een 4 sterrenhotel , maar dit is geheel persoonlijk!
Respect voor het gebruik van locale producten , hou het simpel en puur.
De eigenaars mogen terecht trots zijn op haar personeel

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 6 augustus 2022 via mobiele applicatie

Op het moment van schrijven zijn wij nog aanwezig in het hotel, maar met de huidige ervaring verwachten wij niks geks meer.

Vanaf de eerste kennismaking bij de receptie al gelijk een goed gevoel. Alles ziet er netjes en verzorgd uit en beide dames aan de receptie stonden ons erg vriendelijk te woord. Er stond een kleine versnapering bij de receptie waar ter plekke dubbel gecheckt werd of er echt geen noten in zaten (i.v.m een allergie). Na de versnapering werden wij naar de kamer begeleid, mooi aan het einde van de gang op de hoek. Kamer van de nodige gemakken voorzien en ook deze zag er keurig uit, met zowel douche als bad helemaal top!

Ontbijt de volgende ochtend rond 9:00 aangeschoven, lokale belegde broodjes, maar ook voor ieder wat wils en genoeg keuze. Rond 10:30 onze E-bikes en “knapzak” opgepikt bij de wederom vriendelijke receptie, en na een korte uitleg Texel gaan verkennen op de fiets. De accu van de E-bike was voor ons ruim voldoende en hebben een kleine 65 km gereden op diverse standen, batterij was half leeg eenmaal terug bij het hotel.

‘S avonds aangeschoven bij het restaurant in het hotel, en kunnen genieten van een heerlijk stukje vis en vlees waar echt niks op aan te merken was.

Voor onze eerste ervaring op Texel en dus ook eerste ervaring in dit hotel kon het voor ons niet beter. Mocht er een 2de keer Texel komen weten we jullie zeker te vinden!

Kamertip: Restaurant vooraf reserveren voor diner en e-bike verhuur vanaf het hotel echt een aanrader, vanuit het hotel zo de fiets op.
Datum van verblijf: augustus 2022