Dit hotel is overgenomen en sindsdien niet meer zoals voorheen.
Bij het inchecken al een discussie over de reservering. De suite die voor ons gereserveerd was, bleek opeens bezet te zijn. Reden, we hebben een ander reseveringssyteem....ja dag, zo ken ik er nog wel een paar!!
Ontbijt niet meer zoals voorheen in de suite, maar in het 'restaurant'. Nou ja, het is meer een kantine. Het heeft geen uitstraling en is verre van schoon!
Ook worden de gasten misleid omdat de naam van de vorige manager nog steeds in het handleidingsboek vermeld staat met naam en telefoonnummer. Zelfs het mobile nummer wordt vermeld. Geen nummer te vinden van de huidige manager of het aanspreekpunt. Ook worden de suites niet iedere dag schoon gemaakt. Wel schone handdoeken. We hebben dit hotel tientallen keren met plezier bezocht, maar dit bezoek was echt de laatste keer.
Wat zijn we al die jaren verwend geworden door de vorige manager. Dat was pas een manager die echt alles voor zijn gasten over had. Niets was te veel. Maar dat is nu compleet anders geworden in negatieve zin! Heel erg jammer! Wij gaan op zoek naar een andere locatie op texel.