“Heerlijk gegeten”

Eetcafé De Rog
Geclassificeerd als nr. 1 van 24 Restaurants in De Cocksdorp
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Europees, Nederlands, Pub-restaurant
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Diner, Buiten zitten, Reserveringen
Beschrijving: Velen weten de weg naar het knusse De Rog te vinden. In het midden van de Kikkertstraat, de hoofdstraat van De Cocksdorp, ligt het onopvallende Eetcafé de Rog. 's Zomers een gezellig terras aan de dorpsstraat en achter een terras op een prachtig natuurgebied waarop beiden volop gegeten en gedronken wordt. In het hoogseizoen is er vaak iets te doen, zoals bijvoorbeeld de Durpermarkt, live muziek en themafeestjes. Bekijk eens onze agenda. Ben je eenmaal binnen, dan wordt je gastvrij en gemoedelijk ontvangen door Petra en medewerkers. Heerlijk eten aan tafel of aan de bar, het kan en mag allemaal. Elke dag serveren we diverse specials, variaties zijn er vooraf bij de soep, in de vegatarische gerechten en de ene dag vis, en de andere dag vlees. Dat allemaal buiten onze normale kaart om waar ook genoeg te kiezen valt. Anders helpen we u hier graag bij, zo ook bij onze uitgebreide wijnkaart. En natuurlijk hebben we seizoensgebonden gerechten als asperges met ham of zalm. Die laatste roken we overigens zelf en ook onze overheerlijke snert is niet te missen, maar dan wel alleen in de winter. Een goede reden om ook dan eens langs te komen. Maar, voorkom teleurstelling en reserveer wel op tijd. Want het komt toch nog vaak voor dat we helaas mensen naar huis moeten sturen met een lege maag. Zeker in de weekenden! Genoeg over ons, u moet het zelf maar ervaren. Bent u in de buurt, kom gerust eens langs...
19 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Onze hond was ook meer dan welkom. Prima bediening, lekker menu! Reservering was wel nodig. Was zo goed als vol op maandagavond (herfstvakantie)

Datum van bezoek: oktober 2022

16 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongekend lekker en gezellig gegeten. Bediening is zeer vriendelijk. Restaurant is zeer gezellig ingericht. Was mijn 7e keer en was weer helemaal goed !

Datum van bezoek: oktober 2022
31 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Lekkere burger! Gezellig eetcafé in de Cocksdorp. Ook leuk met kinderen!

24 juli 2022 beoordeeld

Sfeervol authentiek karakter. Superlekker gegeten. Topbedienig en supervriendelijk. Locale gerechten en voldoende keus. Prijs kwaliteit is⏏️

21 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten en prima bediend in een gezellig en sfeervol kader. De bediening was top, de presentatie van de maaltijd verzorgd.

Reizigers die Eetcafé De Rog bekeken, bekeken ook

In Eetcafé De Rog geweest? Deel je ervaringen!