Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 86
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 86
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 92
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.comUS$ 92
TravelocityUS$ 91
Orbitz.comUS$ 92
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (261)
Beoordelingen filteren
261 resultaten
Waardering van reizigers
107
109
28
10
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
107
109
28
10
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 261 beoordelingen
Beoordeeld op 7 augustus 2021 via mobiele applicatie

In dit vreemde jaar, hebben wij er voor gekozen om in eigen land op vakantie te gaan. Na goede recensies te hebben gelezen, hebben wij geboekt bij het hotel de Golfzang.

We kunnen niets anders zeggen dan dat het echt een heel fijn hotel is. Erg aardig personeel, mooie grote kamers, prima badkamers en de ligging van hotel is top!! Direct aan het strand, boven leuke restaurants en je loop zo het centrum in.

Als we dan echt iets negatiefs moeten zeggen…. de bedden zijn iets hard. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Als je een hotel zoekt in de omgeving Alkmaar, boek dan dit hotel!

Kamertip: Boek direct een parkeerplaats in de garage erbij, het kan erg druk zijn met auto’s aan de boulevard.
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ianverhagen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juli 2021 via mobiele applicatie

Mijn verwachtingen waren al niet al te hoog, maar het restaurant is beneden peil. De kaart nodigt niet uit en de kwaliteit was ook niet veel beter. Harde koude garnalen in de salade, droog vlees met zoute saus en vier verdwaalde stukken groente.

Het is jammer en onnodig, want de locatie is top en heeft zeker potentie. Voor de prijs om te kunnen verblijven mag je wel wat meer verwachten.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde alleen
Bedank freek b
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juli 2021 via mobiele applicatie

Hotel Golfzang ligt op een prima locatie, direct aan zee. Dit jaar weer een kamer met zeezicht op de 1e verdieping en wij zagen de dakreclame uitzicht dus onvoldoende. Uitchecken om 10:30 uur terwijl de site zegt 11:00 uur. Wij zijn dus twee keer misleid.
Ontbijt is prima verzorgd door Eazy!
Service aan de balie is kort, afstandelijk en zakelijk, geld verdienen staat centraal service……

Jammer van deze ervaring het hotel kan veel beter

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank robboerboom
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juni 2021 via mobiele applicatie

Na de lockdown hier 3 nachten gebleven. Water koker met thee en oploskoffie aanwezig. Badkamer is ruim beschikt over een regen- en handdouche. Bedden zijn goed, op de kamer waar wij verbleven stond het bed bijna tegen het raam, waardoor er geen ruimte neee is voor een nachtkastje. Super klein balkon, wel een prachtig uitzicht op zee. Minpunten het ontbijt kon nog niet-bindend buffetvorm, je krijgt een dienblad met brood beleg etc mee. De tafels zijn te klein om alles uit te “stallen”. Verder viel op dat de schoonmaakster zonder mondkapje de kamer aan het schoonmaken was. De fietsenstalling is te klein. Verder een zeer aangenaam verblijf gehad!

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
69  Bedank normaw835
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 juni 2021 via mobiele applicatie

Na enige tijd hier weer neer gestreken. Nadat de restaurant weer open mochten maakt het overnachten nog iets leuker. Ontbijt in het restaurant nog even zonder buffet, maar klaar op een dienblad en ruim voldoende. Adequate receptie en parkeren onder het hotel. De kamer met uitzicht op zee en goede faciliteiten. Het is goed in Egmond aan Zee.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Eatiation
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken