Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ontspannen”

Beoordeling van Beach House aan Zee

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Egmond aan Zee, Noord-Holland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Wendy K
Hoorn, Nederland
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
“Ontspannen”
Beoordeeld op 28 januari 2019 voor een verblijf in december 2018

Alles was aanwezig in het mooie nette ingerichte apartement. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen en komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: december 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RustyCP
2 beoordelingen
“Schoon knus huisje!”
Beoordeeld op 26 januari 2019 voor een verblijf in september 2018

Bedankt voor jullie leuke vakantiewoning! We hebben erg genoten, centrale ligging overal lekker dichtbij. Erg knus en gezellig ingericht fijn dat we ook evengoed een buiten hadden waar we even een sigaretje konden roken. Ik vond het Ook erg schoon!
Veel succes verder en als we weer naar Egmond gaan komen we zeker terug! Groetjes

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikki-kop
Alkmaar, Nederland
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Fantastisch”
Beoordeeld op 19 januari 2019 voor een verblijf in september 2018

Heerlijk weggeweest vd zomer, ik ga zeker nog een keer terug naar beachhousesea appartementen. Priscilla bedankt en succes met de verhuur Ps bedankt voor de strandcabine

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen