Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol restaurant met heerlijke gerechten!”
Beoordeling van Restaurant Vlackbij

Restaurant Vlackbij
Reserveren met
Restaurant Vlackbij is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 22 van 46 Restaurants in Egmond aan Zee
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 28
Beschrijving: Restaurant Vlackbij is een gezellig en knus restaurant, gelegen net buiten het centrum van Egmond aan Zee. Wij bieden u een zeer gevarieerde kaart, gebaseerd op de Franse keuken, en wij werken zoveel als mogelijk met onze eigen geteelde groenten uit de Egmondse duinen Restaurant Vlackbij heeft zowel binnen als buiten op het terras plaats voor 30 personen.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Restaurant Vlackbij is een gezellig en knus restaurant, gelegen net buiten het centrum van Egmond aan Zee. Wij bieden u een zeer gevarieerde kaart, gebaseerd op de Franse keuken, en wij werken zoveel als mogelijk met onze eigen geteelde groenten uit de Egmondse duinen Restaurant Vlackbij heeft zowel binnen als buiten op het terras plaats voor 30 personen.
8 oktober 2018 beoordeeld

Leuk gezellig restaurant met een gevarieerde dinerkaart en een heerlijk 4 gangen chefs menu voor een schappelijke €29.
Wij hadden gekozen voor het menu wat ons erg goed is bevallen vooral de prijs/kwaliteit verbaasde ons.
Onze conclusie: en erg leuk restaurant om een avond te vertoeven voor een goede prijs

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Joris D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (44)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 44 beoordelingen

14 augustus 2018 beoordeeld

Vriendelijk en allerte bediening lekker eten goede kwaliteit gezellig terras aan een rustige weg goede prijs kwaliteit

Datum van bezoek: juli 2018
2  Bedank Maartenblond
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We arriveerden na reservering om 19.05, onze tafel was al vergeven “ja, we krijgen zo vaak een in show en als ze in de rij staan dan nou ja dat snap je wel”. De serveerster (eigenaresse) loste het snel op door een tafel bij een ander stel los te schuiven. We namen het menu van de restaurantweek, 2e menu gratis maar wel 37,50. Gekeken naar de borden die van de gewone kaart de keuken verlieten en die er allemaal heerlijk en ruim uitzagen (vooral veel verse groenten) was ons eten zeker lekker maar niets bijzonders. En dat kan ik me voorstellen wanneer je terugrekent. Maar dat is jammer want daarmee krijg je dus geen goede indruk van de kwaliteit die dit restaurant ongetwijfeld te bieden heeft. Jammer. Heerlijk gebakken aardappeltjes overigens! Lekker gegeten maar iets anders verwacht dus.

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank Brigitte1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2018 beoordeeld

Dit restaurantje ligt een beetje "uit de loop", maar is een omweg waard.
Lekker en niet duur en vooral ook plezierige bediening.
Eenvoudige kaart, maar wel gevarieerd en gewoon lekker.
Wij kozen voor Schol en voor Trio vis.

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank pmjdorrestijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na op het strand doorgebracht te hebben kwamen wij restaurant vlackbij tegen net iets buiten het centrum. Een erg gezellig restaurant waar we vriendelijk onthaald werden. We hebben gekozen voor het menu van de chef dit is ons erg goed bevallen. Mooi op gediend en erg smaakvol! Kortom een aanrader om je dag in Egmond af te sluiten, wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank RiejanneF1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Vlackbij bekeken, bekeken ook

Egmond aan Zee, Noord-Holland
Egmond aan Zee, Noord-Holland
 
Egmond aan Zee, Noord-Holland
Egmond aan Zee, Noord-Holland
 
Egmond aan Zee, Noord-Holland
Egmond aan Zee, Noord-Holland
 

In Restaurant Vlackbij geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding