“Genoten van heerlijk 3 gangen diner”
Beoordeling van Restaurant Vlackbij

Restaurant Vlackbij
Geclassificeerd als nr. 8 van 36 Restaurants in Egmond aan Zee
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 27
Beschrijving: Restaurant Vlackbij is een gezellig en knus restaurant, gelegen net buiten het centrum van Egmond aan Zee. Wij bieden u een zeer gevarieerde kaart, gebaseerd op de Franse keuken, en wij werken zoveel als mogelijk met onze eigen geteelde groenten uit de Egmondse duinen Restaurant Vlackbij heeft zowel binnen als buiten op het terras plaats voor 30 personen.
14 augustus 2018 beoordeeld

Vriendelijk en allerte bediening lekker eten goede kwaliteit gezellig terras aan een rustige weg goede prijs kwaliteit

15 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We arriveerden na reservering om 19.05, onze tafel was al vergeven “ja, we krijgen zo vaak een in show en als ze in de rij staan dan nou ja dat snap je wel”. De serveerster (eigenaresse) loste het snel op door een tafel bij een ander stel los te schuiven. We namen het menu van de restaurantweek, 2e menu gratis maar wel 37,50. Gekeken naar de borden die van de gewone kaart de keuken verlieten en die er allemaal heerlijk en ruim uitzagen (vooral veel verse groenten) was ons eten zeker lekker maar niets bijzonders. En dat kan ik me voorstellen wanneer je terugrekent. Maar dat is jammer want daarmee krijg je dus geen goede indruk van de kwaliteit die dit restaurant ongetwijfeld te bieden heeft. Jammer. Heerlijk gebakken aardappeltjes overigens! Lekker gegeten maar iets anders verwacht dus.

10 juli 2018 beoordeeld

Dit restaurantje ligt een beetje "uit de loop", maar is een omweg waard.
Lekker en niet duur en vooral ook plezierige bediening.
Eenvoudige kaart, maar wel gevarieerd en gewoon lekker.
Wij kozen voor Schol en voor Trio vis.

17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na op het strand doorgebracht te hebben kwamen wij restaurant vlackbij tegen net iets buiten het centrum. Een erg gezellig restaurant waar we vriendelijk onthaald werden. We hebben gekozen voor het menu van de chef dit is ons erg goed bevallen. Mooi op gediend en erg smaakvol! Kortom een aanrader om je dag in Egmond af te sluiten, wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: mei 2018
12 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gister erg lekker gegeten bij restaurant Vlackbij zeer attente en professionele bediening.
Het is wel aanteraden om te reserveren.
Wij gaan zeker weer terug.

Datum van bezoek: mei 2018

Reizigers die Restaurant Vlackbij bekeken, bekeken ook

Egmond aan Zee, Noord-Holland

In Restaurant Vlackbij geweest? Deel je ervaringen!