Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Het Roode Hert(Bovenkarspel)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (47)
Beoordelingen filteren
47 resultaten
Waardering van reizigers
7
15
11
10
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
7
15
11
10
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 47 beoordelingen
20 augustus 2017 beoordeeld

Eenvoudig hotel waarvan de kamers voor langere vakantie een beetje klein zijn. De badkamer is netjes en ruim genoeg. Het ontbijt is eenvoudig maar ruim voldoende. Het diner bij het bijgeboekte halfpension bestaat uit 3 gangen erg lekker en gevarieerd voor een eerlijke prijs vriendelijk personeel, Buiten een goede service maken ze ook wel even tijd voor een praatje en tips voor een goede invulling van de dag. Maar zeker voor een tussendoortrip zeker een aanrader goed bereikbaar centraal gelegen voldoende gratis parkeer gelegenheid huisdieren welkom voor zeer aantrekkelijke vergoeding per nacht. Gerry en Sjef

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
3  Bedank jdouv52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eigenlijk hadden we een ander hotel geboekt maar dat was overboekt door een storing. Gelukkig konden we bij de Halve Maan terecht.
Inderdaad is het wat gedateerd maar het was uitstekend. We waren blij dat hier wel plek voor ons was. We hebben 's avonds nog lekker een paar biertjes aan de bar gedaan, gewoon een eerlijke prijs voor een consumptie. Wel eens anders meegemaakt dat je spijt van had om de bar nog wat te pimpelen. Hier dus niet. Het is een prima hotel voor die prijs

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
4  Bedank JBvDijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De kamers zijn redelijk goed maar een beetje klein.. tv is oud
De service is ook goed en het ontbijt is lekker... ........ fe locatie is dicht bij harlingen en is rustige dorpje
Prijs zijn O.K
Wij vond het als totaal goed

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
9  Bedank Riva H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2013 beoordeeld

De eigenaar is wel spraakzaam,hun zonen weer iets minder.
Ontbijt erg karig ,ben zelf kok als ik het een cijfer moet geven een 4,5 voor het ontbijt.
De koffie is goed tot uitstekend.
En een beetje meer fun op de vloer ik bedoel dat je zeg maar zelf je ontbijt pakt.

Kamertip: Zat geen zwembad in
  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marchel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
13 april 2012 beoordeeld

Hebben hier 3 nachten verbleven met een Shearings busvakantie. Positieve noot: de slaapkamer was groot, warm en comfortabel. Het ontbijt, daarentegen, was uitermate eenvoudig: vruchtensap, brood, ham, kaas en cake. Niet eens Cornflakes. Ze gaven ons twee dagen lang één gekookt ei per persoon maar op de derde dag zeiden ze dat de eieren op waren! Het personeel doet ongeïnteresseerd en lijkt elders te willen zijn. Voor het avondeten was er geen keuzemenu. In de bar mocht gerookt worden dus de lucht was erg benauwd. Er was buiten wat lawaai van plaatselijke scooterrijders 's avonds laat - neem oordopjes mee! Locatie was nogal afgelegen als je Amsterdam wil bezoeken: circa 1 uur rijden naar het noorden vanaf het centrum. Geen concurrentie voor sommige van Shearings andere hotels. Misschien krijg je een betere ervaring als je individueel reserveert.

3  Bedank thefrancophile
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken