Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Companion32732232458

Fijn als uitvalbasis

4,0 van 5 bollen14 mrt 2023 beoordeeld
Schone kamer ,goed ontbijtbuffet.
Dicht bij Dordrecht, waar je voordelig kan parkeren.
Dordrechts-musem bezocht , de moeite waard.
Dordrecht is een fijne stad om in rond te lopen.
De dames van de vvv waren heel vriendelijk en behulpzaam
Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 103
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 109
  • eDreams
    € 95
  • Hotels.com
    € 109
1.0 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
Gratis wifi
Gratis parkeren
Zevenbergen Interieur Kamers Superior Badkamer
€ 96
  • Expedia.com
    € 96
  • eDreams
    € 89
  • Hotels.com
    € 96
0.0 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
Gratis wifi
Gratis parkeren
B&B Boerderij Wijtvliet
€ 120
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 120
  • eDreams
    € 108
  • Vio.com
    € 120
4.2 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 139
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 139
8.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
€ 140
  • Vio.com
    € 125
  • eDreams
    € 112
  • Agoda.com
    € 125
9.1 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 105
  • Expedia.com
    € 105
  • eDreams
    € 97
  • Hotels.com
    € 105
9.3 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
Gratis wifi
Restaurant
Room
€ 100
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 100
  • eDreams
    € 92
  • Trip.com
10.6 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 100
    10.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
    Interieur Brasserie Lounge
    € 90
    • Expedia.com
      € 90
    • Vio.com
      € 75
    • Hotels.com
      € 90
    9.8 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 138
    Volledig restitueerbaar
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
      € 138
    • eDreams
      € 127
    • Agoda.com
      € 138
    12.3 km van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Zevenbergen bekijken
    Beoordelingen (330)
    Beoordelingen filteren
    330 resultaten
    Waardering van reizigers
    129
    136
    44
    12
    9
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    129
    136
    44
    12
    9
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    7 - 12 van 330 beoordelingen
    Beoordeeld op 16 januari 2023

    Gedineerd en overnacht bij het Fletcher hotel in Zevenbergen. Sfeervol hotel, aardig personeel. Wel een aantal punten die minder waren. Vooraf kon je online je wensen qua eten aangeven. Zo gaf ik ver van tevoren aan dat ik zwanger ben en vegetarisch eet. Eenmaal aangekomen in het restaurant kon ik maar uit één bepaald gerecht kiezen. Hierbij kreeg ik vervolgens brie bij geserveerd, terwijl ik dit niet mocht hebben. Waarom geef je dan van tevoren je wens door? In de avond wilden we wat bestellen voor op de hotelkamer. Zo had ik via de qr code op de kamer een mocktail besteld, maar uiteindelijk bleek er toch alcohol in te zitten. Dit vind ik wel een kwalijke zaak! Gelukkig had ik het na een slok door en ben ik ermee naar de bar gegaan. Ik kreeg een nieuwe cocktail, zonder alcohol. Bij deze fout had ik wel verwacht dat we op zijn minst iets van het huis zouden krijgen of ons kamertoeslag van €5,00 die ze rekenen bij het brengen van de drankjes niet hoefden te betalen. Helaas kwamen ze niet met een voorstel. Het eten was verder wel lekker en de bedden sliepen lekker.

    Datum van verblijf: januari 2023
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Service
    Bedank nicolewG7896AV
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 11 december 2022

    Helaas niet kunnen verblijven in dit hotel wegens onvoorziene privé familie omstandigheden. Na contact met kantoor kwam hier uit dat wij het nachtje weg maar moesten weg geven (incl drie gangen menu en ontbijtbuffet) want hun konden niks voor mij betekenen. Overigens is dit geen revieuw op het hotel die zal ongetwijfeld goed wezen maar zeker wel een verzoek aan het hoofdkantoor. Wij hebben onze omstandigheden uitgelegd en een beetje menselijkheid had wel ligt op zijn plek geweest. Dit was mijn eerste ervaring met Fletcher hotel en tevens ook mijn laatste.

    Datum van verblijf: december 2022
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank Lies1402
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 13 november 2022 via mobiele applicatie

    Via fletscherbonnen van de krant "gratis" overnachting. Konden we hier van 11 op 12 november terecht.
    Er kwam nog weekend toeslag bij 4 sterren toeslag uiteindendelijk was de gratis overnachting 64 euro.
    Het was een sfeervol entree alles al in kerst.
    Kamer met een bad en douche ook in het bad.
    Een nespressoapparaat die niet goed werkte.
    Maar uitzicht op een luchtkoker die vreselijk veel herrie maakte. Deze koker was even groot als het raam.
    De temperatuur in de kamer was mega heet maar door de herrie van die ventilatiekoker kon het raam niet open.
    Ontbijt was middelmatig niet echt veel verschillende broodjes geen luxe vleeswaren als rosbief of zalm. Geen verse sappen.
    Verder best redelijk maar geen 4 sterren.
    S avonds hadden we via city dinner een 4 gangen dinner besteld die er super uitzag. Voor en hoofdgerecht wel erg zout maarr echt verrasend.

    Datum van verblijf: november 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank lieke k
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 11 november 2022

    we waren er voor de 22 e keer te gast voor een overnachting en een super lekker uitgebreid ontbijt ,heel vriendelijke bediening ,mooie propere kamer ,het eten subliem kortom een aanrader Fletcher hotel in Zevenbergen een topper !!!ligt op amper 10 minuten stappen van het centrum wat de moeite waard is om ook dit te gaan bezoeken !

    Datum van verblijf: november 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank Departure39395636019
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 26 oktober 2022

    Het hotel en restaurant hebben een luxe uitstraling, met nette kamers met een bad, lekker eten in het restaurant en zeer (kind)vriendelijk personeel. Wel is het erg gehorig tot diep in de nacht. Hotel is zeker een aanrader

    Datum van verblijf: oktober 2022
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank G2028FK
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken