Marjan de Wit-Verlinde
Aalsmeer, Nederland

prima plek om te overnachten voorafgaand aan een busreis bij Bolderman!

Beoordeling van Hotel Grave Motel Koolen
4,0 van 5 bollen17 okt 2021 beoordeeld
Wij hebben hier een overnachting geboekt voorafgaand aan onze reis met Bolderman. De kamers waren keurig schoon, de mensen vriendelijk en het ontbijt (extra vroeg ivm onze vroege vertrek bij Bolderman) was ook prima.
Kortom een prima manier om zonder stress aan de vakantie te beginnen.
Datum van verblijf: augustus 2021
Moderne kamer
13.2 km van Hotel Grave Motel Koolen
Meer hotels in Velp bekijken
Beoordeeld op 16 november 2019 via mobiele applicatie

Kamer aan voorzijde op de hoek, de begane grond: auto op parkeerterrein rechtstreeks voor de kamer, ingang openslaande deuren opzij, dus wel makkelijk om wat in de auto te zetten en er uit te halen indien nodig. Heb het nu simpel gehouden: geen gebruik gemaakt van ontbijt, maar wie weet de volgende keer wel, in het voorjaar of de zomer bijvoorbeeld, met een kamer op de tuin? Dit was een aanbieding, normaal gesproken v.a. €65,—, m.i. de prijs meer dan waard. Ik heb i.i.g. heerlijk geslapen. En alles was schoon en netjes: een simpele maar goede badkamer met toilet. En een keukenblok met een gascomfoor en een senseo koffiezet apparaat: dat laatste heeft zijn diensten goed bewezen en meer was niet nodig.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 29 januari 2019 via mobiele applicatie

Ontzettende vriendelijke eigenaren.
Alles was goed geregeld.
Ruim en schoon.
Bedden waren prima.
En ontbijt werd aan tafel geserveerd.
Gewoon een simpel ontbijt.
Kortom een gastvrij motel.
Aanradertje.

Datum van verblijf: januari 2019
Beoordeeld op 17 mei 2018 via mobiele applicatie

Is echte aanrader . Super aardige eigenaresse. Schoon en mooie kamers. Qua prijs kwaliteit geef ik een 10. Mooie tuin, lekker ontbijt en hele mooie omgeving. Komen hiet zeker tetug als we weer eens in de buurt zijn. Mooi wandelgebied en gietsgebied.

Datum van verblijf: mei 2018
Ingrid K, Eigenaar van Hotel Grave Motel Koolen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2018

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij dat u heeft genoten.

Beoordeeld op 17 augustus 2017

Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie kamer dit uitgeeft op de verzorgde tuin. Lekker ontbijt.
Zeer goede prijskwaliteit verhouding. Een aanrader als vertrekpunt voor fietstochten in de omgeving. Via zijingang kun je rechtstreeks via tuin naar kamer. Mogelijkheid om fietsen vlakbij kamer te stallen ( wel in open lucht ).

Datum van verblijf: maart 2017
Beoordeeld op 26 juni 2017

Klein motel met slechts 10 kamers op een rustige locatie. Serre waar tevens het ontbijt wordt geserveerd. Op kamers alles aanwezig, zelfs koelkast en magnetron. Douche compleet met badlakens en washandjes.eigenaren zijn zeer vriendelijk en creeeren een huiselijk sfeer, door het hebben van een luistrend oor. Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd. Warme maaltijd kan en wordt gekookt door de eigenaar na vooraf te reserveren. Gewoon een gezellige goede hollandsche maaltijd. Voldoende parkeerruimte aanwezig. Eigenaren verstrekken graag toeristische informatie. Grote mooie tuin met zitjes.

Datum van verblijf: juni 2017
Ingrid K, Eigenaar van Hotel Grave Motel Koolen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2017

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij stellen uw mening zeer op pris.

met vriendelijke groet,

Ingrid Koolen