“Ramp voor Corona”

Restaurant Stadsherberg de Keurvorst
Geclassificeerd als nr. 4 van 16 Restaurants in Ravenstein
Keukens: Diner
Beschrijving: Hotel Café Restaurant Stadsherberg de Keurvorst is al eeuwenlang een laagdrempelige ontmoetingsplek in het idyllische centrum van Ravenstein. De Keurvorst was in de 17e eeuw al een stadsherberg en pleisterplaats voor handelaren, reizigers en bewoners. Vier eeuwen later ontvangt het sfeervolle en gastvrije Stadherberg de Keurvorst nog altijd toeristen, senioren, zakelijke gasten, families, stellen en locals voor een hapje of drankje, lunch, diner of heerlijke overnachting. Kom ontdekken waardoor een eerdere gast tot de volgende conclusie kwam: “De Keurvorst heeft de echte Brabantse gastvrijheid en enorm vriendelijk personeel. Locatie is erg mooi!” Historisch Ravenstein Het authentieke pand waarin De Keurvorst is gevestigd is net zo uniek als het stadje Ravenstein. De pittoreske huizen, rijksmonumenten, vestingwerken en stadspoorten in het historische stadscentrum nodigen uit tot een mooie wandeling.
25 september 2020 beoordeeld

Het eten was zeer matig, en het etablisement niet waardig om open te mogen blijven. De tafel was smerig, bij vraag om hem schoon te maken was het volgens de serveerster de lak die plakte. Ik zou zeggen, doe er iets aan! Er werd niet gevraagd om te registreren, je kon nergens je handen desinfecteren, het toilet was vies, er was geen routing die zorgde dat je op afstand van elkaar bleef etc. etc. En dit is nogwel een hotel! Hier is kans op verspreiding van het virus door het land (en verder) nog groter. Schaam je!

Datum van bezoek: september 2020

27 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek om te overnachten. Mooie herberg met goede faciliteiten. Schone kamers en een vrindelijke bediening.
Prima ontbijt met lekker brood, crumble eggs en voldoende vleeswaren. Heerlijke koffie. Jammer dat er geen verse jus d’e orange was.

Datum van bezoek: juli 2020
26 juli 2020 beoordeeld

Ik heb op 25 juli samen met een vriendin even een kopje koffie met appelgebak genuttigd. De service was erg goed, het gebak uitstekend. Een kopje koffie met een flinke punt voor 6 euro 10.

Datum van bezoek: juli 2020
27 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hier een lunch gehad. Vriendelijk geholpen. Een lunch plank gekozen voor 2 personen. Lekkere plank met o.a. brie, tonijnsalade en buikspek. We kregen nog extra brood want dat zat er niet zoveel bij. Genoten!

Datum van bezoek: juni 2020
21 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen maandag voor de 3e keer een bezoek gebracht aan de keurvorst in Ravenstein.
Een plek die aangeschreven staat als zeer goed en klantvriendelijk.
Echter zo goed als je een naam kunt opbouwen kan personeel dat ook weer afbreken.
Vooral het personeel dat de drankjes achter de bar zou klaar moeten maken.
Het duurde zeker 15 minuten voor ze in de gaten had dat wij aan de tafel tegenover de bar hadden plaatsgenomen. Ook de rest van het personeel dat af en aan de keuken in wandelden schonk ons geen aandacht. Als er in Ravenstein elders iets open was geweest dan hadden we graag opgestapt. Echter op maandag is alleen de Keurvorst met terras open. Nee dan was het Veerhuis in Ravenstein een veel betere optie geweest. Na aandacht te vragen kwam ze eindelijk een bestelling opnemen. Een vraag of we de kaart wilden inzien, tenslotte was het etenstijd..kwam ze na 10 minuten nog niet met de 2 biertjes. Ik verbaasde mij toen ze achter de bar geen werk meer had, en vervolgens eerst de vieze glazen ging spoelen. Ben er toen maar iets van gaan zeggen, of ze het belangrijker vond om eerst gasten te helpen, of de bar op orde te hebben? Eindelijk snapte ze dat er dus 2 dorstige fietsers zaten die nergens anders terecht konden als bij de Keurvorst.
2 twee biertjes werden geserveerd. 25 minuten na binnenkomst. Hoe moeilijk kan het zijn. Ook het tappen moet deze damen nog maar eens uitgelegd worden. Glazen van 25 cl. Waren maar gevuld met nog geen 20 cl. De rest was schuim.
Achter ons zaten 2 mensen te eten. Die kregen het hoofdgerecht geserveerd. Toen bijna hun hoofdgerecht op was kwam de garnituur, met excuses van de kok. Er was iets mis gegaan in de keuken...nou laat voor ons de munukaart maar liggen ! Wat een slechte ervaring! De laatste keer geweest. Ik hoop dat de eigenaars die het restaurant te koop hebben staan , het maar snel verkopen. Maar dan met een brigade die er wel zin in hebben!

Datum van bezoek: augustus 2019

Reizigers die Restaurant Stadsherberg de Keurvorst bekeken, bekeken ook

Ravenstein, Noord-Brabant
Ravenstein, Noord-Brabant

Herpen, Noord-Brabant

In Restaurant Stadsherberg de Keurvorst geweest? Deel je ervaringen!