De ligging is mooi. Personeel, eigenaar zeer vriendelijk en gezellig. 2 Verschillende bieren gedronken. Jammer genoeg was de molen nog niet geopend voor een rondleiding. Leuke sfeer, gezellig. Op terras gezeten, maar binnen minstens ze mooi
Mooie molen in het centrum van deze oude vestingstad aan de Maas. binneni vonden we een geweldige jonge artisanale brouwerij die diverse soorten bieren produceren met diverse, maar lekkere fruit smaakjes. binnen of buitenzitten is mogelijk, maar wij vonden binnenin bij de brouwketels toch gezelliger. zeer vriendelijke uitleg gekregen door de brouwer himself.
Mooi geheel: een draaaiende molen, een ambachtelijke takkenbos gestookte bakkerij en de stadsbrouwerij.
Geweldig om te zien hoe "onze" oude molen is getransformeerd in een uitstekende brouwerij en tapperij met behoud van de oude sfeer!
De molen en de hele molenberg zijn er erg op vooruit gegaan, mede door de vervanging van de sterk verouderde bijgebouwen door moderne, maar wel passende aanbouw. Het bier van Wilskracht is een aanrader! Heerlijk bier gebrouwen door ontzettend aardige brouwers.
Met een vriendengroep een gezellige proeverij met bijpassende hapjes genoten. Humoristische brouwer!
Geweldig lekker bier in een bijzondere ambiance! Met een prachtig uitzicht over het verstilde vestingstadje Ravenstein waar je bij mooi weer buiten kunt genieten van die formidabele bieren die deze stadsbrouwerij uit de ketels weet te toveren. Eén van de 'must see's' van een bezoek.