Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mansion Hotel Bos & Ven
Hotels in de buurt
US$ 109
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 92
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 108 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Landgoed De Rosep(Oisterwijk)
US$ 118
US$ 115
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Meneer van Eijck(Oisterwijk)(Heel veel waar voor je geld!)
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Travelocity
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
De Waterput(Oisterwijk)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
De Rozephoeve(Oisterwijk)
Agoda.com
Zie aanbieding
Hotel Stille Wilde(Oisterwijk)
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Beoordelingen (59)
Beoordelingen filteren
59 resultaten
Waardering van reizigers
18
28
8
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
18
28
8
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 59 beoordelingen
22 januari 2017 beoordeeld

Rustig gelegen hotel met vriendelijke ontvangst. Aangename sfeer. Kamer was ruim en in orde. Hier en daar wat opfrissing of verbetering nodig (bv vlekken op tapijt en gordijnen, afval in de vuilbak,...). Enkel de kwaliteit van het eten in het restaurant is ondermaats en naar mijn inziens onvoldoende voor een 4 sterren hotel. Het ontbijt is in orde zonder meer.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Filip D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. We kregen een 2 persoons standaardkamer op de 2e verdieping aan de voorkant van het hotel. We keken uit op de verzorgde tuin. Mooie kamer met prima badkamer. De bedden zijn wat aan de zachte kant. De volgende morgen van een heerlijk ontbijt genoten. Alles lekker vers en voldoende aanwezig. Het was een fijn verblijf met gastvrij en vriendelijk personeel. Wij hebben ervan genoten.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank stoof6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2016 beoordeeld

zeer rustig gelegen hotel , met zeer goede ontvangst lekker eten met vriendelijk personeel ,op zoek naar een hotel voor een gastronomisch weekend één nacht verbleven in het hotel,onmiddellijk beslist om met een grotere groep een gans weekend te verblijven

  • Verbleef: augustus 2016, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Peter T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2016 beoordeeld

Samen met mijn ouders verbleven we 3 dagen in het 4-sterren hotel Bos & Ven in Oisterwijk. We hadden een arrangement genomen waar ontbijt en 's avonds een 4-gangen diner in zat.
Na de vriendelijke ontvangst kregen we op de tweede verdieping onze kamers toegewezen, we hadden 2 kamers, 201 en 202.
Aan deze kamers was niets aan te merken, ze waren zeer net en de badkamer was groot en voorzien van een goed bad (en douche).
Misschien ook nog belangrijk om te vermelden, de matrassen waren van goede kwaliteit, en we sliepen dan ook als rozen. Dat kan ook wel te maken gehad hebben met onze actieve dagen :-)
Het ontbijt was super, alles wat je van een goed ontbijt kan verwachten, was aanwezig. Ook nog het vermelden waard, waren de verschillende soorten thee waaruit je kon kiezen.
Kortom een super verblijf !!

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank joverbe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een werkelijk prachtig aan een ven gelegen hotel in een villa wijk in Oisterwijk.
De kamers zijn enigszins gedateerd maar schoon.
Goed ontbijt en een vriendelijke bediening.
Een mooi terras met uitzicht op veel groen en het ven.
Een hotel om nog eens terug te komen.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
1  Bedank Bert Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken