Volledig restitueerbaar voor 03-04-23
Volledig restitueerbaar voor 03-04-23
Vio.com
TravelocityUS$ 135
Beoordeeld op 7 augustus 2022 via mobiele applicatie

Hotel is druk en gedateerd . Personeel is vriendelijk . Informatie over het Arrangement was voldoende. De locatie van het hotel is midden in de natuur en zeer mooi . De kamer was redelijk. Het bed te zacht , matras zou vernieuwd moeten worden . Ook hier zie je , moderniseren en investeren . Fletcher ga aan de slag want zo red je het niet

Kamertip: Voor een nacht gaat het net. Het hotel is oud. Je zou haast zeggen : vergane glorie . Locatie is echt de moeite waard
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 6 augustus 2022

Eenvoudig hotel (geen luxe), mooie omgeving, ontbijtbuffet is prima, eten s avonds voor een groep van 25P is OK.
Maar: 25P- menu vooraf gekozen - uur avondmaal afgesproken: en dan toch 1u12' moeten wachten vooraleer het voorgerecht wordt opgediend...??? Na het voorgerecht weer > 1/2u voor het hoofdgerecht.....???
Het weinige personeel dat er is doet echt zijn best maar er is duidelijk een absolute onderbezetting. Op een dag zelfs niemand geweest in de kamers....
En dit was de ganse week een probleem en bleek al langer het geval te zijn. Spijtig.

Kamertip: Best achterzijde denk ik, dan heb je al geen straatlawaai.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 18 juli 2022 via mobiele applicatie

We hadden een voucher van de postcodeloterij voor een high tea.Het begon met een asperge soepje.Die erg vet en zuur smaakte.Die hebben we niet opgegeten.
Ronde 2 was minimaal.We hadden aangegeven geen vis,maar kregen toch sandwich met tonijn.Een lauw worstebroodje door midden gesneden en wat sandwiches die niet bijzonder waren.
Ook de laatste zoete ronde zag er zielig uit.Het is niet high tea waardig en gingen weg met onvoldaan gevoel.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 4 mei 2022 via mobiele applicatie

Op de site ziet het er heel mooi uit, maar onze 2-persoons kamer (met 2 singel bedden) vielen tegen. Bedden waren wat doorgezakt en ze roken niet zo fris. Ook zat er zwarte schimmel in de douche.. Personeel was wel vriendelijk.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 2 mei 2022 via mobiele applicatie

Naar aanleiding van een artikel in de Libelle, besloten om hier naartoe te gaan. Via booking.com 3 nachten geboekt. De locatie is prachtig, in het bos, ca. 20 minuten wandelen naar het centrum, fiets- en wandelpaden rondom. Het hotel is toe aan een grote renovatie. We hadden kamer 401 in het hoofdgebouw. We hadden een gerenoveerde kamer geboekt. Ik denk dat de renovatie is gedaan in 1999 ofzo. Vlekken in het tapijt, de vloer van de badkamer was zeer beweeglijk, ook de douchebakvloer was zeer beweeglijk. Duurt denk ik niet lang voordat er iemand doorzakt, met alle gevolgen van dien. De wastafel was krakelee, het plankje boven de wastafel zat nog vol met tandpasta vlekken van de voorgangers, stofwolken en webben, ramen die niet volledig sluiten, daardoor sigaretten lucht van het personeel die beneden stonden te paffen in de kamer, etensluchten. In de kamer bevonden zich een paar hoeken. Een van de hoeken bleek de afzuiger van de keuken te bevatten, deze maakte dag en nacht een zoemend geluid. De andere hoek bleek van de lift. Als er iemand op de knop drukte dan hoorde je de motor aanslaan en de kabels. De lift was echt klein, 0,8 m bij 1m (ofzo). De volgende dag onze bevindingen gedeeld met de dame van de receptie. We konden wel naar een andere kamer, maar zij wist niet hoe dat moest in het systeem. In de middag terug gekomen. Kamer 309 was beschikbaar. Gekeken, kamer was klein en vies, badkamer was een postzegel en zonodig nog smeriger. Geen optie. Daarna naar kamer 407, deze was beter, maar badkamer vies en ieniemienie. Toch maar in 401 gebleven. Personeel bij de receptie aardig en vriendelijk. Twee x in de lounge gezeten, maar er kwam niemand naar ons toe, terwijl er wel iemand rond liep. Bij de 2e x bij de bar gestaan, barman was bezig met andere klant, keek niet op of om naar mij. Dus uiteindelijk maar weggegaan.

Kamertip: Boek dit hotel niet!
Datum van verblijf: april 2022