Op vrijdag 3 maart arriveerde ik samen met mijn moeder, ter gelegenheid van haar 88ste verjaardag, bij Hotel de Leijhof. De gastvrije ontvangst bij de receptie, een felicitatiekaart voor mijn moeder op de kamer (Happiness is mother-daughter time) , de vrolijke (!) en goede bediening in het restaurant, alles klopte! Het diner was met ongelooflijk veel liefde bereid (écht heerlijk en een lust voor het oog!) en ook het ontbijt (geen lopend buffet maar vrije keuze van een fijne kaart) was overheerlijk! De ambiance is subliem, het restaurant is met zoveel smaak en oog voor kwaliteit ingericht en de open keuken maakt het af. Je kijkt je ogen uit! Datzelfde geldt voor de slaapkamer. Het ontbrak ons aan niets! Ontvangst met heerlijke zoetigheden, het tweepersoons dekbed was vervangen door twee aparte één-persoonsdekbedden (op het heerlijke boxspring bed). Vaak zijn het juist dit soort lieve attenties die het verblijf óók zo bijzonder maken! Zaterdag nog kort het bos in, ook de natuur is hier prachtig! Ik bezoek met mijn echtgenoot ieder jaar meerdere mooie hotels in binnen- en buitenland. Wij voegen Hotel de Leijhof toe aan ons lijstje van favorieten. Dit hotel, restaurant en alle medewerkers krijgen van ons een welverdiende 10!Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren