Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg gezellig en goed”
Beoordeling van Eetcafé Lieve Lente

Eetcafé Lieve Lente
Geclassificeerd als nr. 8 van 11 Dessert in Oisterwijk
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 30
Keukens: Frans, Nederlands, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Lunch, Buiten zitten
5 weken geleden beoordeeld

Prima prijs/kwaliteit voor wat je krijgt. Een 3 gangen menu gedaan en dat was gewoon goed. Erg enthousiast en vlot personeel. Toppers! Dit maakt en bepaalt heel erg de sfeer.
We komen graag een keer terug.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 67ronaldl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (80)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 80 beoordelingen

16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het gezellige terras van LieveLente een kopje koffie gedronken. Prima koffie en aardige bediening. Je zit hier prima met uitzicht op het geanimeerde publiek aan de Lind.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank anke2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld

Gezellige terras, aardige bediening maar de kwaliteit van de lunch is matig. Ik had een panini kip teryaki en mijn man een vissandwich. Het broodje was geen panini, er zat wel veel vlees ( met behoorlijk wat vet!) maar de sesam heb ik niet kunnen ontdekken in de saus... Liever wat meer aangeklede saus met champignons, bosui of zo dan zoveel vlees!! De toasts vd vissandwich mogen ook wat luxer zijn, 3 dunne sneetjes wit busbrood is echt goedkoop.
Al met al het is leuk om een drankje te doen maar lunchen doen we hier niet meer.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Catnan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld

goedkope hapjes geen kwaliteit, komen denk bij de aldi of lidl vandaan zo proeven ze..., maar helaas wel de prijs van de duurdere merken.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank SJAAN124
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onverwacht groot feest. De Kibbeling voor nog geen tientje is van uitzonderlijk lekkere kwaliteit, onmiskenbaar uit eigen keuken. Ook de diverse gerechtjes daarna, allemaal lekker en vooral vers. Dank jullie wel LL’s, tot snel weer!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank CeesMannekeNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafé Lieve Lente bekeken, bekeken ook

Oisterwijk, Noord-Brabant
Oisterwijk, Noord-Brabant
 
Oisterwijk, Noord-Brabant
Oisterwijk, Noord-Brabant
 

In Eetcafé Lieve Lente geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding