Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaakvol maar niet gastvrij”
Beoordeling van Restaurant La Fleurie

Restaurant La Fleurie
Geclassificeerd als nr. 2 van 33 Restaurants in Oirschot
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Als u bij la Fleurie tafelt, wordt u aangenaam verrast met culinair kookplezier: heerlijke gerechten, fraai gepresenteerd en met liefde geserveerd. Kenmerkend voor La Fleurie zijn de goede prijs / kwaliteit verhouding, de befaamde gastvrijheid en de vanzelfsprekende Bourgondische gezelligheid.
7 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten, prima 4 gangen menu maar we misten een persoonlijke touch , het was zelfs beledigend door op een vraag het antwoord te krijgen “ dat kunt u toch lezen..” . Zichtbaar (geen oogcontact) en merkbaar geen interesse in gast, jongeman die ons later bediende maakte veel goed! Lekker eten is toch een combinatie van smaak en sfeer.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Alexmaudje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (214)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 214 beoordelingen

2 augustus 2021 beoordeeld

De amuses vond ik flauw van smaak. Een oesterschelp met amuse van oestersap en granny smith leek wel op een hapje appel. Iets anders was er niet te proeven.
1e gang van ons 4 gangen surprisemenu was te koud. Daarom weinig smaak.
De harder en het hoofdgerecht waren goed. Naar mijn smaak iets te zout. Maar dat kan persoonlijk zijn. Dessert ok
Ik mistte bij de koffie een klein chocolaatje of iets dergelijks. Ik weet dat friandises apart besteld moeten worden.
De eigenaresse blonk niet uit in vriendelijkheid.
Ik mistte hierdoor het feestelijke gevoel van een restaurant bezoek. Jammer. Hoop dat naar deze punten gekeken gaat worden.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Caroline-5408
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2021 beoordeeld

Fantastisch eten, leuke en supervriendelijke bediening. Schilderijtje op het bord en een leuk interieur. Er was een lange wachttijd maar dat werd opgelost met gratis hapjes.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marc k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, fijne bediening en veel verrassende amuses tussendoor. Wijnarrangement erbij was ook veelzijdig en leuk uitgelegd.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Stef B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2021 beoordeeld

Vanwege Corona hebben we vijf keer een menu besteld en opgehaald.
Alle vijf keer geweldig! Mooie smaken, schitterende opmaak.
Hulde voor Martino en de keukencrew.
Beslist een Michelin ster waard.

Datum van bezoek: april 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank I4041WOjane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant La Fleurie bekeken, bekeken ook

 
Oirschot, Noord-Brabant
Oisterwijk, Noord-Brabant
 

In Restaurant La Fleurie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.