Modern en enorm groot hotel. Het ontbijt was heerlijk en er was voldoende keuze. De kamers ruim van opzet en schoon.
Geen wachttijden bij de receptie, dit verliep vrij snel en gemakkelijk. Pluspunt is dat je je kussen kunt omruilen, mocht deze voor jou niet lekker liggen. Bed lag goed.
Het toilet en douchegebeuren kan wat ons betreft anders en veel beter. Het is een vrij open gedeelte van de kamer. Douche en toilet zitten naast elkaar, geschieden door een muurtje, waar geen klassieke deuren voor zitten. Dit werkt middels een schuifdeur die of voor het toilet- of het douchedeel zit. Hierdoor mis je de privacy. Wanneer je naar de toilet moet en er is een andere kamergast, dan zit je echt niet lekker hoor, gezien de schuifdeur ook niet goed afsluit. Je hoort dus echt wat iemand op de toilet doet en ziet degene ook zitten...
Wij zaten op de tweede verdieping aan de voorkant. De kamer was wel erg warm. Overdag opgelost door de ramen open te zetten.
'S nachts hadden wij ook een raam open, maar door het vele lawaai aan de voorkant en
rond 06.30/07.00 uur, op onze beide dagen, een vrachtauto die voor de deur stond te lossen waren we al erg vroeg wakker. je kunt dus beter met het raam dicht slapen, maar dan is het ontzettend warm.
Ligging mooi dicht bij het centrum. Lopend nog wel 40 minuten onderweg.
Parkeren bij het hotel is vrij prijzig. €10 voor 24 uur, maar als je tussendoor vertrekt dan betaal je een flinke uur prijs.
Wij hebben de auto tussendoor op de parkeerplaats bij de Lidl gezet, helemaal gratis en ongeveer 2 minuten lopen naar het hotel.