Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontvangst”
Beoordeling van Boscafé 't Hijgend Hert'

Boscafé 't Hijgend Hert'
Geclassificeerd als nr. 1 van 9 Restaurants in Vijlen
Keukens: Nederlands
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Welk een ontvangst ‘s avonds! Gewoon voor ‘n biertje op vrijdag. Niet te druk, niet te donker, ruimte voor de hond, rust voor ons. De gastvrouw wist -‘t was behoorlijk levendig binnen- ons een comfortabele plek toe te wijzen, met dien verstande dat ik de haard ‘brandend hield’, vanwege de drukte. Top! Snelle bediening, vriendelijk voor kinderen én toch ook aandacht. Heerlijke avond gehad.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank adviseurvantrips
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (521)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 522 beoordelingen

12 september 2019 beoordeeld

Winter, zomer, herfst of lente, altijd leuk. Goed eten, vriendelijk gastvrij personeel. Prachtig buiten, heerlijk warm binnen.
Eten geen liflafjes, maar heerlijk en eerlijk wat op tafel komt. Vooral de karbonade, een aanbeveler, maar vergeet ook niet de toetjes en de appeltaart. Geweldig allemaal.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank HildeSp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtige relaxte plek midden in de bossen. Je waant je in Oostenrijkse sferen.
Grote diversiteit aan bieren. Ruime menukeuze. Goeie prijs. De bediening is vlot en reuze vriendelijk. Geniet van het uitzicht en de rustieke plek!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 816ellisg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld

Gezellig,goede kaart,heerlijke drankjes,maar er is onvriendelijk en onpersoonlijk personeel tussen...

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank michelbeting
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening is niet elke dag vriendelijk, vandaag wel. Wat een top ober hadden wij! Heerlijke huiswijn en simpele maar vers bereide gerechten. De burger was echt heerlijk, de saté en stoofvlees minder. Beide heel mals maar super droog van smaak. Dat vergeet je wel als je gewoon even om je heen kijkt, want wat een toplocatie. Verscholen tussen de bossen kun je dit pareltje vinden. Ik zou hier zeker in de winter eens een kijkje gaan nemen, lekker zitten bij het kampvuur!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank melicious86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Boscafé 't Hijgend Hert' geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding