Beoordeeld op 26 januari 2020

Goed geslapen. Kleine basic kamer. TV en koelkastje (om zelf te vullen) aanwezig. Helaas geen koffieapparaat. Ontbijt is niet echt gevarieerd.Het hotel kan vernieuwing gebruiken. Personeel is aardig en de ligging van het hotel is prima; op loopafstand van het centrum. Let op, waarschijnlijk heb ik hier overheen gekeken, je kunt in dit hotel niet dineren.
Kortom, goed om te slapen.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 1 januari 2020

Het was interessant om de geschiedenis van het complex te lezen. Daarna begrijp je hoe het gebouw is geworden, wat het nu is.
We werden gastvrij onthaald door de heer des huizes op oudjaarsdag. Vanwege een feest, dat tot in de kleine uurtjes zou duren, waren wij zo ver mogelijk van de feestzaal op een ruime en zeer schone kamer ingekwartierd.
De bedden waren uitstekend en het ontbijtbuffet eveneens van een prima gehalte.
Al met al een locatie op nog eens naar toe te gaan.
De prijs-kwaliteitverhouding prima

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeeld op 26 oktober 2019 via mobiele applicatie

Goed geslapen hier, basic kamer. Ontbijt is gevarieerd. De mevrouw van het ontvangst was wat kort van stof. Ook jammer dat er geen waterkoker op de kamer is. Het hotel kan wat vernieuwing gebruiken, gelukkig was het wel allemaal goed schoon.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 3 september 2019 via mobiele applicatie

Super leuk erg gastvrij ontvangen wij kwamen te vroeg aan, maar de aanwezige gastvrouw deed de deur open gaf ons lekkere koffie en een half uurtje later kregen we de sleutel van onze kamer. Perfect ontbijt

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Hotel licht rustig gelegen maar niet ver van het centrum. De kamers zijn ruim en netjes. Personeel is heel vriendelijk. Ontbijt is niet heel erg uitgebreid maar wel goed en lekker. Gratis kan de auto parkeren naast het hotel.

Datum van verblijf: mei 2019