“Lang en gezellig tafelen.”
Beoordeling van 't Zusje Venray

't Zusje Venray
Geclassificeerd als nr. 20 van 42 Restaurants in Venray
Beschrijving: 't Zusje Overdag is geopend op zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 - 16:00 uur. Avondvullend bourgondisch genieten kan dagelijks van 17:30 - 23:00 uur.
26 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een avond lang en gezellig tafelen aan te bevelen. Uitgebreide menukaart. Eten erg smaakvol, porties goed in verhouding voor een tapas. Helaas erg lang moeten wachten op ons eten, zo’n 40 tot 50 minuten per ronde. Verder een leuke avond gehad!

Datum van bezoek: mei 2022

25 mei 2022 beoordeeld

7 gangen gehad in 4 uur en 3 kwartier. Het prikkertje waarop je het bestel papier zet wordt mee genomen en pas terug gezet wanneer het eten op is. Op het laatste toetje (wat waarschijnlijk al grote deels kant en klaar is) 45 minuten op gewachten. Toen maar vertrokken. Het zelf was veel te zout of juist weinig smaak.

Datum van bezoek: april 2022
20 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had er geen hoge verwachtingen van door de recensies. Maar dit is een prima restaurant. De bediening was zeer vriendelijk en gaf een heldere uitleg. De tapas smaakten heerlijk. Je gaat nu ook proberen. Het duurde inderdaad iets langer bij de hoofdgerechten. Maar we hebben meer dan voldoende smakelijke hapjes gehad. Het restaurant was vol maar de wachttijd was niet extreem lang. Aanrader

Datum van bezoek: oktober 2021
12 oktober 2021 beoordeeld

Het eten en drinken duurde ontzettend lang. Twee keer ons eten of drinken naar verkeerde tafel gebracht. Daarnaast werd er ook maar 2 keer op de gehele avond naar drinken gevraagd. De gastheer kwam zich netjes voorstellen aan het begin van de avond, verder weinig van een gastheer gemerkt.

Datum van bezoek: oktober 2021
6 september 2021 beoordeeld

Lekker gegeten. De bediening was goed en vriendelijk. Eerst waren we door de recenties een beetje huiverig maar alles was top. Tot aan de toiletten toe!

Datum van bezoek: augustus 2021

Reizigers die 't Zusje Venray bekeken, bekeken ook

In 't Zusje Venray geweest? Deel je ervaringen!